NeoMeo Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 16:57 #1 Selamlar herkese. İyi Sosyaller, elimde 2 tane kasa var ve bunları nakite çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 17:04
Selamlar herkese. İyi Sosyaller, elimde 2 tane kasa var ve bunları nakite çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.363 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 17:05 #2 BynoGame, İtemSatış gibi. sitelerde satışa koyabilirsin.
Klranet Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 442 Çözümler 2 Cuma 17:10 #3 CSFloat yanlış bilmiyorsam ByNoGame'den daha düşük komisyon alıyor. Ben şahsen burayı kullanıyorum.
NeoMeo Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 17:10 #4 swaghos dedi: ByNoGame, İtemsatış gibi. Sitelerde satışa koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ByNoGame kasa satın almıyor skin veya anahtar alıyormuş, İtemsatış da fazla kesinti yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 17:24
swaghos dedi: ByNoGame, İtemsatış gibi. Sitelerde satışa koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ByNoGame kasa satın almıyor skin veya anahtar alıyormuş, İtemsatış da fazla kesinti yapıyor.
swaghos Hectopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.363 Çözümler 50 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 17:13 #5 NeoMeo dedi: Hocam ByNoGame kasa satın almıyor skin veya anahtar alıyormuş, İtemsatış da fazla kesinti yapıyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudan BynoGame'ye satmayacaksınız. BynoGame sitesinden, kendi mağazanıza ekleyeceksiniz ilan oluşturmanız lazım.
NeoMeo dedi: Hocam ByNoGame kasa satın almıyor skin veya anahtar alıyormuş, İtemsatış da fazla kesinti yapıyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudan BynoGame'ye satmayacaksınız. BynoGame sitesinden, kendi mağazanıza ekleyeceksiniz ilan oluşturmanız lazım.