CS2 kasalarından bıçak çıkar mı?

Omrxyz

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi gaming trio Rtx 5070 i7 13700K kioxia nvme m2 ssd xpg 32 gb ram 1000w psu Asus rog b860-f anakart
Selamunaleyküm.
Hep bir bıçağım olsun istemişimdir, genelde sosyal medyada da bıçak çıkaran klipler görünce heyecanlanıp ben de yapabilirim diyorum. Ama herkes yok işte 351/1 sana çıkmaz falan diyor. Tüm skinlerimi kasa açmaya korktuğum için satın aldım. Ne dersiniz; şöyle bir 75-100 dolar ile girip bıçak çıkartmayı deneyeyim mi yoksa paramı tamamen çöpe mi atmış olurum?

Selamunaleyküm.
Hep bir bıçağım olsun istemişimdir, genelde sosyal medyada da bıçak çıkaran klipler görünce heyecanlanıp ben de yapabilirim diyorum. Ama herkes yok işte 351/1 sana çıkmaz falan diyor. Tüm skinlerimi kasa açmaya korktuğum için satın aldım. Ne dersiniz; şöyle bir 75-100 dolar ile girip bıçak çıkartmayı deneyeyim mi yoksa paramı tamamen çöpe mi atmış olurum?

Yok hocam açma bence. Ben çok fazla yatırmadan bıraktım. 30 dolar falan yatırdım sadece anahtarlara sadece bir kere kırmızı çıktı o da savaş görmüş olduğu için sadece kasa parasını çıkarttı. Diğer hepsi külliyen zarar. Hem kumar psikolojisi böyledir. Kimse kaybettiğini paylaşmak istemez ama kazandığında hemen paylaşır. O gördüğün kişi de 350 kişi arasından bir kişi sadece.

Selamunaleyküm.

Şans hocam mesela geçen hafta abim çıkarttı ama bayağı para harcadı.

CS2'Lerden bıçak çıkma ihtimali lotodan piyango kazanma ihtimali kadar düşüktür. Her kasa açtığında oran sıfırlanmıyor, yine oran aynı kalıyor. Yani 75-100 doları çöpe atarsın. Onun yerine seçkin al.
Reis Şuan seçkin var , ama birde bıçak olsun diyorum be, ama olmayacak gibi . Satın da almak istemiyorum, istediğim bıçaklar en az 200 300 dolar , maalesef benimde oyuna ayırabilecek öyle bir bütçem yok, o yüzden kasa açmayı sordum. Saolun bu arada cevaplar için, kararım hafiften değişti gibi

Reis şu an seçkin var, ama bir de bıçak olsun diyorum be, ama olmayacak gibi. Satın da almak istemiyorum, istediğim bıçaklar en az 200 300 dolar, maalesef benim de oyuna ayırabilecek öyle bir bütçem yok, o yüzden kasa açmayı sordum. Sağ olun bu arada cevaplar için, kararım hafiften değişti gibi.

Ona harcıyacağın parayı koy bir kenara bıçak istiyorsan ucuz yollu bir tane satın al.

Selamunaleyküm.

Şans işi bu iş hoca yak parayı dene bence onun heyecanı bile yeter 😂 benim kuzen 15 dolar harcayıp çıkarmış sonra satmış söylediğine göre. Bana rdr2 atmıştı kral o parayla.
Belli olmuyor yani 100lerce yakıp çıkaramayan da var.

Tabii şöyle düşün; hiç değerli bir şey çıkmazsa o harcadığın tüm paranın yok olduğuna günlerce üzüleceksen alınacak risk değil. Neyse bi şey olmaz diyeceksen aç bence sarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı