Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #1 Envanterimde birkaç kasa var, 10 dolar civarı ediyor. R bunları gerçek paraya dönüştürmek, kartıma aktarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Envanterimde birkaç kasa var, 10 dolar civarı ediyor. R bunları gerçek paraya dönüştürmek, kartıma aktarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 23 Mayıs 2025 #2 ByNoGame'den yapabilirsiniz.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.882 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #3 Hellw1n dedi: Envanterimde birkaç kasa var, 10 dolar civarı ediyor. R bunları gerçek paraya dönüştürmek, kartıma aktarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... En uygun komisyonu CSFloat veriyor. ByNoGame hem ilanı satarken hem de parayı çekerken komisyon alıyor.
Hellw1n dedi: Envanterimde birkaç kasa var, 10 dolar civarı ediyor. R bunları gerçek paraya dönüştürmek, kartıma aktarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... En uygun komisyonu CSFloat veriyor. ByNoGame hem ilanı satarken hem de parayı çekerken komisyon alıyor.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 23 Mayıs 2025 #4 Satmak için birkaç site var fakat ucuz fiyattan satıp üstüne komisyon ödeyeceksiniz en fazla elinize 6 dolar geçer.
Satmak için birkaç site var fakat ucuz fiyattan satıp üstüne komisyon ödeyeceksiniz en fazla elinize 6 dolar geçer.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.882 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #5 ORGANIZE dedi: Satmak için birkaç site var fakat ucuz fiyattan satıp üstüne komisyon ödeyeceksiniz en fazla elinize 6 dolar geçer. Genişletmek için tıkla... Yani tabiikide öyle olacak. Bunları Steam'e satsanız bile 10 dolar almıyorsunuz ki zaten.
ORGANIZE dedi: Satmak için birkaç site var fakat ucuz fiyattan satıp üstüne komisyon ödeyeceksiniz en fazla elinize 6 dolar geçer. Genişletmek için tıkla... Yani tabiikide öyle olacak. Bunları Steam'e satsanız bile 10 dolar almıyorsunuz ki zaten.