GGRAVE Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 854 Çözümler 2 8 Ekim 2025 #11 Ben hiç sorun yaşamadım 1 gün bekleyip ertesi gün hesabım da oldu bakiyeler. Eldrithc dedi: Para çekme işi karışık diye biliyorum. 1 ay gelmeyen de var, 1 haftada gelen de var. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-10-08 201524.png 28,7 KB · Görüntüleme: 9
Ben hiç sorun yaşamadım 1 gün bekleyip ertesi gün hesabım da oldu bakiyeler. Eldrithc dedi: Para çekme işi karışık diye biliyorum. 1 ay gelmeyen de var, 1 haftada gelen de var. Genişletmek için tıkla...
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 7 8 Ekim 2025 #12 GGRAVE dedi: Ben hiç sorun yaşamadım 1 gün bekleyip ertesi gün hesabım da oldu bakiyeler. Genişletmek için tıkla... Uzun süren insanlar duydum daha önce, birkaç hafta gibi. Belki duzeltmislerdir artık. Crexyyy dedi: Çok acelesi yok fakat müşteri hizmetleri vs. uğraşanlar gördüm. Umarım sorun yaşatmaz. Swift'i de doğru girdim adımı da İngilizce klavye ile yazdım. Genişletmek için tıkla... Evet sorun yasayan var, parası geç gelen falan. Şansınıza bağlı artık bakalım. Sorun olacağını sanmıyorum ama.
GGRAVE dedi: Ben hiç sorun yaşamadım 1 gün bekleyip ertesi gün hesabım da oldu bakiyeler. Genişletmek için tıkla... Uzun süren insanlar duydum daha önce, birkaç hafta gibi. Belki duzeltmislerdir artık. Crexyyy dedi: Çok acelesi yok fakat müşteri hizmetleri vs. uğraşanlar gördüm. Umarım sorun yaşatmaz. Swift'i de doğru girdim adımı da İngilizce klavye ile yazdım. Genişletmek için tıkla... Evet sorun yasayan var, parası geç gelen falan. Şansınıza bağlı artık bakalım. Sorun olacağını sanmıyorum ama.