Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 2 Kasım 2023 #21 AffetmezTR dedi: Birde uygun bütçeli işlemci ekran kartı tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Mevcut PC'ye yatırım yapmayın. 3. nesil ölü bir platform. Tamamen boşa para harcarsınız. En azından AM4 platformuna geçin.
AffetmezTR dedi: Birde uygun bütçeli işlemci ekran kartı tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Mevcut PC'ye yatırım yapmayın. 3. nesil ölü bir platform. Tamamen boşa para harcarsınız. En azından AM4 platformuna geçin.
A AffetmezTR Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #22 utku_1311 dedi: Anakartınız ne AMD'ya da Intel önerelim. Genişletmek için tıkla... PC özelliklerinden pek anlamadığım için anakartın da ne olduğunu bilmiyorum.
utku_1311 dedi: Anakartınız ne AMD'ya da Intel önerelim. Genişletmek için tıkla... PC özelliklerinden pek anlamadığım için anakartın da ne olduğunu bilmiyorum.
5 549380 Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 699 Çözümler 4 2 Kasım 2023 #23 AffetmezTR dedi: Bir de uygun bütçeli F/P işlemci ekran kartı tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için 2. el sizin için daha uygun olacaktır, işlemci tarafında ise anakart modelinize göre bir şeyler söyleyebiliriz.
AffetmezTR dedi: Bir de uygun bütçeli F/P işlemci ekran kartı tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için 2. el sizin için daha uygun olacaktır, işlemci tarafında ise anakart modelinize göre bir şeyler söyleyebiliriz.
Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 744 Çözümler 3 2 Kasım 2023 #24 AffetmezTR dedi: 2.800 TL civarına aldım. Toplamadım hazır sistem olarak aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam o sistemi yükseltmeyle uğraşmayın satıp yeni sistem almanız gerekiyor diğer parçalarda çok eski çünkü.
AffetmezTR dedi: 2.800 TL civarına aldım. Toplamadım hazır sistem olarak aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam o sistemi yükseltmeyle uğraşmayın satıp yeni sistem almanız gerekiyor diğer parçalarda çok eski çünkü.
A AffetmezTR Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #25 Karusd dedi: Hocam o sistemi yükseltmeyle uğraşmayın satıp yeni sistem almanız gerekiyor diğer parçalarda çok eski çünkü. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum cevabın için teşekkür ederim.
Karusd dedi: Hocam o sistemi yükseltmeyle uğraşmayın satıp yeni sistem almanız gerekiyor diğer parçalarda çok eski çünkü. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum cevabın için teşekkür ederim.
proustatr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #26 O Sistem Özellikleri Olmaz Steamın Sayfasından Minimum Sisteme Bak