CS2 kasmaya başladı

Nexe

Decapat
Cs2 SSD’ye kurulu. Maçlara hızlı bağlanabiliyordum. Son birkaç gündür oyun açılırken kasıyor, haritalara bir tık daha yavaş giriyor ve oyun içinde TAB bastığımda anlık bir kasma oluyor. Gördüğüm kadarıyla son birkaç gündür bu sorunu yaşayanlar var. Sebebini bilen var mı acaba? Teşekkürler.

Donanımı biz tahmin ediyoruz galiba

Amd r5 5600x
Rtx 3060
16gb çift kanal ram
Donanımı biz tahmin ediyoruz galiba
donanımla alakalı olmadığı için yazma gereği duymamıştım. Son günlerde bu sorun ortaya çıktığı için genel bir güncelleme veya driver hatası mı diye merak ettim.

Hocam donanımla alakası biraz da olsa var. Tamam oyun çok hatalı bu konuda berbat bir optimizasyonu var ve sorunlu bir oyun ama üst düzey cihazlarda 1000FPS bile oynatabiliyor. Sen donanımını söyle de biz ona göre ayar önerelim akıcı oyna diye düşünüyorum.

Öncelikle sistemimiz aynı sayılır. (RX 6700 + Ryzen 5 5600 + 32 RAM) benim en son Unlost CS2 Fps Arttırma videosundan bakıp ve AMD Driverdan ayar yaptığım 4:3 1024x768 çözünürlükle aldığım FPS miktarı yoldaş girdiğimde ortalama olarak 300-400 civarı, rekabetçi girdiğimde 200 civarı. Sen kaç alıyorsun ortalama olarak? Kasıyor dediğine göre 120-50 arasında git gel yapıyor.

Görüntüyü hepten çamur etmediği sürece ne kadar FPS arttırıcı ayar varsa kabulümdür, siz de Driver + Oyun ayarlarınızı paylaşabilirsiniz.

Donanımı yazdım. Oyun ayarlarım da en düşükte. Oyun içinde FPS olarak aynı civarlarda alıyorum zaten. Benim sorunum anlık droplar ve haritalara yavaş girmesi. SSD problemli diye düşünmüştüm fakat son zamanlarda bu sorundan bahseden birkaç kişi gördüm. Mesela TAB basarken kasıyor normalde böyle bir sorun yoktu. Bazen de kasmıyor. Anlayamadım bu problemi. Ekran kartım Nvdia ve en güncel sürüm.

Drop konusunda bir video var Youtube'da, onu atacağım drop sorununu çözebilir %60 ihtimal. Denemekte fayda var ve zararı yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler bir bakayım.

Hocam 2-3 gündür bende de bir kasma var donanım bilgilerim ismim altında var rahatlıkla 350+ FPS almam gerekiyor ki alıyordumda son günlerde kasmaya basladı 200 FPS zor görüyorum. Bilgisi olan aydınlatsın lütfen.

Senin o sistemle cs2yi uzaya taşıman lazım. (Normal şartlarda) Fakat oyun hatalı olduğu için sisteminde bir sorun yok, oyunda var diye düşünüyorum. Diğer oyunlara girerek bunun anlayabilirsin. Valorantta bu sistemle en az 1000 fps alırsın bence

Ana menü veya oyun içinde Tab bastığımda FPS'im 400'lerden 120ye düşüyordu sorunu ocaktaki NVIDIA sürücüsünü kurarak çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…