CS2 kasmaya başladı

İşletim sistemi
Windows 11
Doku filtreleme modu O, kenar yumuşatma veya keskinlik yumuşatma gibi bir ayar olur MSAA.

Arkadas 8X yazmış sadece.

Onu doğru dedin de senin işlemcin ekran kartına göre güçsüz değil mi sanki?

7500F 4060 için yeterli, 4070 için %1-2'lik bir darboğaz yapıyor. Araştırarak aldım.

Şu an Valorant DM de dediğin ayarlarda artı olarak netliği arttır ayarı da açık ortalama 500FPS alıyorum. Kendi ayarlarım da 1600x900 2xmsaa ve 2X filtre ile 400-450 civarı. Ekran kartım ise 60 derece.
Çok değerliydi. Teşekkür ederim.

BIOS ayarlarını sıfırla EXPO aç sadece, başka bir şey değiştirmeden tekrar dene.

Boot süresini uzatıyor hocam AM5 yeni olduğu için BIOS üzerinde en ufak ayar sistemin stabilitesini çok etkiliyor.

Eline sağlık hocam CS'nin en iyi ayarlarıdır.

Benim ayarlarım xantares, woxic, donk karışımı. Aslında biraz karakteristik bir durum. En iyi ayar diye bir durum yok aslında.

görüntü ayarlarından bahsettim hocam evet en iyi ayar cidden bunlar prolara da bakabilirsin kendin de deneyebilirsin bunları bir yükseğe al değişiklik dahi olmuyor ama fps düşüyor

Görüntü ayarlarından bahsettim hocam evet en iyi ayar cidden bunlar Pro'lara da bakabilirsin kendin de deneyebilirsin bunları bir yükseğe al değişiklik dahi olmuyor ama FPS düşüyor.

Gölge ayarında aslında olduğu söyleniyor. Ef oyuncularının röportajlarını ve diğer proralında bazılarının röportajlarından esinlenerek böyle bir ayar yaptım ben.

Gölge ayarında aslında olduğu söyleniyor. Ef oyuncularının röportajlarını ve diğer proralında bazılarının röportajlarından esinlenerek böyle bir ayar yaptım ben.

Sadece güneş olan ayar değiştirilirse sanırsam oyuncu gölgeleri gidiyor bu yüzden sadece güneş olarak olması lazım. Eskisi gibi evrensel gölge ayarının yükseğe alınmasının bir olayı kalmadı diye biliyorum. Şu an shader ayarı sadece görsel diye biliyorum.

Denemekte fayda var.

Boot süresini uzatıyor hocam AM5 yeni olduğu için BIOS üzerinde en ufak ayar sistemin stabilitesini çok etkiliyor.
Şu anki ayarları kaydedip sıfırla, değişim olmazsa tekrar eski ayarlara dönersin. Boot süresi içinde Memory Context Restore açarsın olmazsa.

Şu anki ayarları kaydedip sıfırla, değişim olmazsa tekrar eski ayarlara dönersin. Boot süresi içinde Memory Context Restore açarsın olmazsa.
Bu son söylediğiniz ayar nedir, ne iş yapar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…