Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.846 Çözümler 14 Yer Hatay 23 Nisan 2024 #11 taylormomsen dedi: Anladım peki bu herhangi bir kelebek bıçak 4-5 ay sonra fiyati ayni olmaz dimi o kadar para veriyoruz Genişletmek için tıkla... Fiyatı düşebilir de artabilir de. Bunu kimse bilemez.
taylormomsen dedi: Anladım peki bu herhangi bir kelebek bıçak 4-5 ay sonra fiyati ayni olmaz dimi o kadar para veriyoruz Genişletmek için tıkla... Fiyatı düşebilir de artabilir de. Bunu kimse bilemez.
taylormomsen Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 259 Yer New York , United States Daha fazla Sistem Özellikleri Taylor Cinsiyet Erkek Meslek The Pretty Reckless 23 Nisan 2024 #12 wanetage dedi: Elindeki bir skini nakite çevireceğin zaman bir miktar indirimli olarak satmalısın yoksa alıcı taraf için Steam dışı bir yerden almanın avantajı kalmıyor, aynı fiyatta olsa gider Steam'den alır. Genişletmek için tıkla... Kral bide sence kızıl ağ alınır mı kırmızı daha hoş duruyor
wanetage dedi: Elindeki bir skini nakite çevireceğin zaman bir miktar indirimli olarak satmalısın yoksa alıcı taraf için Steam dışı bir yerden almanın avantajı kalmıyor, aynı fiyatta olsa gider Steam'den alır. Genişletmek için tıkla... Kral bide sence kızıl ağ alınır mı kırmızı daha hoş duruyor
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.533 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #13 taylormomsen dedi: Kral bir de sence kızıl ağ alınır mı? Kırmızı daha hoş duruyor. Genişletmek için tıkla... Kırmızıyı daha çok seviyorsan alınır, biraz kişisel tercihe giriyor bu.
taylormomsen dedi: Kral bir de sence kızıl ağ alınır mı? Kırmızı daha hoş duruyor. Genişletmek için tıkla... Kırmızıyı daha çok seviyorsan alınır, biraz kişisel tercihe giriyor bu.
taylormomsen Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 259 Yer New York , United States Daha fazla Sistem Özellikleri Taylor Cinsiyet Erkek Meslek The Pretty Reckless 23 Nisan 2024 #14 wanetage dedi: Kırmızıyı daha çok seviyorsan alınır, biraz kişisel tercihe giriyor bu. Genişletmek için tıkla... Kral skinport güvenilir dimi
wanetage dedi: Kırmızıyı daha çok seviyorsan alınır, biraz kişisel tercihe giriyor bu. Genişletmek için tıkla... Kral skinport güvenilir dimi
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.533 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #15 taylormomsen dedi: Kral Skinport güvenilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir tabii ki. Aralık 2020'den beri birçok alışverişim oldu, hiç sorun yaşamadım.
taylormomsen dedi: Kral Skinport güvenilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir tabii ki. Aralık 2020'den beri birçok alışverişim oldu, hiç sorun yaşamadım.