burakbbalcı
Hectopat
Merhaba, bir süredir CS2 oynarken kendiliginden ekran donuyor ve rastgele olarak kapan aç yapmaya başlıyor. Alt Tab attigimda da devam ediyor sorun. Oyunu kapatip açmam gerekiyor Steam üzerinden durdur diyerek fakat oyuna girince bir süre sonra tekrar yapıyor. Sorun daha öncesinde yoktu sıkıntının ne olduğunu da çözemedim ne yapmam lazım? Çözünürlüğü oyunla aynı yapıp girmeyi deniyorum fakat bu sefer bilgisayar komple kafayı yiyor. Asagiya biraktigim gibi bir görüntü kalıyor (normalde masaüstünde uygulamalar var ve görev çubuğunda açık uygulamalar var fakat böyle gözüküyor, kapat aç yapmam gerekiyor.).
RAM slotlarıyla ilgili bir sorun olabileceğini söylemişler. LoL'de ve Apex'de bir sorun yaşamadım ama yardımcı olabilirseniz sevinirim. (RAM'lerim 2 4 takılı B350 Prime anakart Ryzen 5 1400 3200MHz 2x8 RAM takılı)
RAM slotlarıyla ilgili bir sorun olabileceğini söylemişler. LoL'de ve Apex'de bir sorun yaşamadım ama yardımcı olabilirseniz sevinirim. (RAM'lerim 2 4 takılı B350 Prime anakart Ryzen 5 1400 3200MHz 2x8 RAM takılı)
Son düzenleyen: Moderatör: