Çözüldü CS2 kendi kendini alta alıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zımbırtı12

Picopat
Daha fazla  
CS2'ye girmeye çalışırken Valve yazısını görüyorum, ardından kendini alta alıyor ve üstüne tıklamama rağmen bir daha asla açılmıyor.

Oyunu pencere modunda başlatmayı dener misiniz? Başlatma seçeneklerine -windowed kodunu girerek pencere moduna alabilirsiniz.

CS2'ye girmeye çalışırken Valve yazısını görüyorum, ardından kendini alta alıyor ve üstüne tıklamama rağmen bir daha asla açılmıyor.

Aynı sorunu yaşıyorum düzelmiyor. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben NVIDIA App'e girdim ve oradan oyun ayarlarından çözünürlüğü oynadığım ayara (1280.960) çektim. Üzerine ekran ayarlarından tam ekran iyileştirmelerini kapattım düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben NVIDIA App'e girdim ve oradan oyun ayarlarından çözünürlüğü oynadığım ayara (1280.960) çektim. Üzerine ekran ayarlarından tam ekran iyileştirmelerini kapattım düzeldi.
nvidianın sitesinden ekran kartı sürücüsünü manuel indirip tekrar kurdum(experiencenin kurmuş olmasına rağmen) düzeldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…