T TopraKEfe Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar CS:GO'da kendimizi oylatarak attırabiliyorduk. CS2'de bu var mı? Ben denedim yapamadım olmadı değiştirdiler mi yoksa kalktı mı? Bir şey de bulamadım onunla ilgili yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar CS:GO'da kendimizi oylatarak attırabiliyorduk. CS2'de bu var mı? Ben denedim yapamadım olmadı değiştirdiler mi yoksa kalktı mı? Bir şey de bulamadım onunla ilgili yardımcı olur musunuz?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.027 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ocak 2025 #2 Konsola status yazıp ID yi kopyalayıp oluyordu önceden ama sonra kaldırdılar. İnstagramda reelsler var ama eski videoları paylaşıyor onlar.
Konsola status yazıp ID yi kopyalayıp oluyordu önceden ama sonra kaldırdılar. İnstagramda reelsler var ama eski videoları paylaşıyor onlar.
T TopraKEfe Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 Anladım teşekkür ederim.