CS2 Key-Drop'tan nasıl para çekilir?

antoniomontanaa

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
~ ASUS TUF F15 ~
İntel İ5-10300h 2.5ghz
Gtx 1650 4GB
24 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Key-Drop'ta yaklaşık 58 dolarım var, bunu nasıl çekebilirim, Steam envanterimde gözükmüyor. Pek bilgim yok, hepsini Sat'a bastım ama nasıl çekilir bilmiyorum.

Kasa açma sitesi diye biliyorum bu siteyi yanlışım varsa düzeltirsiniz. Kasa açma sitelerinden item olarak para çekilebiliyor. Yani itemleri satmamanız lazımdı. O itemleri hesabınıza çekip sonra ByNoGame tarzı sitelerden satabilirdiniz.

Evet hocam doğru biliyorsunuz kasa açma sitesi. Yani satmamam gerektiğini yeni öğrendim maalesef geç oldu bildiğim. Satınca hesap bakiyemde gözüktü toplam eder bunları nakite çeviremem sanırım. Galiba yapmam gereken yeni kasa açıp satmamak.

Evet hocam doğru biliyorsunuz kasa açma sitesi. Yani satmamam gerektiğini yeni öğrendim maalesef geç oldu bildiğim. Satınca hesap bakiyemde gözüktü toplam eder bunları nakite çeviremem sanırım. Galiba yapmam gereken yeni kasa açıp satmamak.
Siteyi kullananlar belki yazar onları da bekleyin ama kasa açma sitelerinin temel mantığı bu. Nakit olarak para vermiyorlar, item olarak çektiriyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı