Melihifty Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Daha bugün düşürdüm şimdi ne yapmalıyım?
O OKODENRO Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 870 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 Melihifty dedi: Daha bugün düşürdüm şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Maça girdiğim kişiler düşse direk açacağım diyorlardı yeni kasalarda herhalde pahalı skin çıkma ihtimali daha yüksek olabilir.
Melihifty dedi: Daha bugün düşürdüm şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Maça girdiğim kişiler düşse direk açacağım diyorlardı yeni kasalarda herhalde pahalı skin çıkma ihtimali daha yüksek olabilir.
red1x Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 204 Çözümler 2 11 Şubat 2024 #3 Melihifty dedi: Daha bugün düşürdüm şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bence sat fiyatı 2-3 haftaya düşer.
Melihifty dedi: Daha bugün düşürdüm şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bence sat fiyatı 2-3 haftaya düşer.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 11 Şubat 2024 #4 Kasalar ilk çıktığı zaman daha değerli oluyor, satmanızı tavsiye ederim.
snmzsnmz Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #5 OKODENRO dedi: Maça girdiğim kişiler düşse direk açacağım diyorlardı yeni kasalarda herhalde pahalı skin çıkma ihtimali daha yüksek olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey, hepsinin ihtimalleri aynı. Şu an 10 dolara satılyor, haftaya çarşambaya bence biraz düşer.
OKODENRO dedi: Maça girdiğim kişiler düşse direk açacağım diyorlardı yeni kasalarda herhalde pahalı skin çıkma ihtimali daha yüksek olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey, hepsinin ihtimalleri aynı. Şu an 10 dolara satılyor, haftaya çarşambaya bence biraz düşer.