CS2 kötü takıma ne yapılabilir?

RRAZIDs

Picopat
Daha fazla  
Herkese selam. CS2 oynarken sürekli ama sürekli eli kolu olmayan, kulaklık yerine kulak tıkacı kullanan elemanlar takıma geliyor. Türk olsun diyerek takım bulucu açıyorum aynı rastgele giriyorum aynı. Sürekli çok kötü takımlar geliyor bunun çözümü nedir?

Herkese selam. CS2 oynarken sürekli ama sürekli eli kolu olmayan, kulaklık yerine kulak tıkacı kullanan elemanlar takıma geliyor. Türk olsun diyerek takım bulucu açıyorum aynı rastgele giriyorum aynı. Sürekli çok kötü takımlar geliyor bunun çözümü nedir?
Faceit başlayıp TCL grubundan grup bulabilir veya orda solo Q atabilirsin. Tilt olduğun zaman takım sesini kapatıp kendi oyununa bakıp en iyi skor katkısıyla ufakta olsa elon artar günden güne.

FACEIT başlayıp TCL grubundan grup bulabilir veya orada solo Q atabilirsin. Tilt olduğun zaman takım sesini kapatıp kendi oyununa bakıp en iyi skor katkısıyla ufakta olsa elon artar günden güne.

Gördüğüm en toksik kitle olabilir. En ufak yanlış yaptığınız yerde anında bütün değerlerinize sövmeye başlıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı