Vertigo ve ya Mirage'in kaldırılması öngörülüyor. Bu haritaların hatıra paketlerini aldığınız taktirde harita active competitive pool'dan kaldırıldığında muhtemelen paranızın çok daha fazlasını alacaksınız.
Vertigo ve ya Mirage'in kaldırılması öngörülüyor. Bu haritaların hatıra paketlerini aldığınız taktirde harita active competitive pool'dan kaldırıldığında muhtemelen paranızın çok daha fazlasını alacaksınız.
Bende duydum bunu aynı şekil d2 havuzdan kaldırılınca hatıra paketi fiyatı artmıştı. Kesin olmamakla birlikte mirage kaldırılıp yenilceğini düşünüyorum
Vertigo veya Mirage'in kaldırılması öngörülüyor. Bu haritaların hatıra paketlerini aldığınız taktirde harita active competitive Pool'dan kaldırıldığında muhtemelen paranızın çok daha fazlasını alacaksınız.
Bende duydum bunu aynı şekil d2 havuzdan kaldırılınca hatıra paketi fiyatı artmıştı. Kesin olmamakla birlikte mirage kaldırılıp yenilceğini düşünüyorum
r/csgo moderatörleri tarafından yapılan eski bir oylama. Mirage neredeyse hiç bir zaman competitive pool'dan kaldırılmadı. Bundan dolayı muhtemelen o kalkacaktır.
R/csgo moderatörleri tarafından yapılan eski bir oylama. Mirage neredeyse hiçbir zaman competitive Pool'dan kaldırılmadı. Bundan dolayı muhtemelen o kalkacaktır.