CS2 leş bir oyun ve kimse oynamamalı

Smilesaurus

Decipat
Daha fazla  
Ekran Görüntüsü (42).png
Ekran Görüntüsü (43).png

Gördüğünüz gibi CS2 oyun kırıcı, akıl almaz hatalara sahip rezalet ötesi bir oyun. 3 cm havaya bomba kurabilmek nedir kardeşim? Mesela ben sırf şu bug yüzünden oyunu oynayamaz hale geldim, round içinde kill alamadım. Counter Strike benim için bitmiştir. Valve umarım dersini almıştır, benim gibi bir oyuncuyu kaybediyor sonuçta.

Eski bir CS oyuncusu olarak bu konuyu haklı buldum zamanında Valorant'a geçtim ön yargıyla ama CS2 gerçekten olmamış maksimum 2 ay veriyorum o da hypedan dolayı fikrimce.

Eki Görüntüle 1964214Eki Görüntüle 1964215
Gördüğünüz gibi CS2 oyun kırıcı, akıl almaz hatalara sahip rezalet ötesi bir oyun. 3 cm havaya bomba kurabilmek nedir kardeşim? Mesela ben sırf şu bug yüzünden oyunu oynayamaz hale geldim, round içinde kill alamadım. Counter-Strike benim için bitmiştir. Valve umarım dersini almıştır, benim gibi bir oyuncuyu kaybediyor sonuçta.

Katılıyorum dediğinize (!) aynen bende de G210 vardı çok kasıyor! (bu arada cidden oyun kötü.)

CS2 olmamış diyenler kaldırılan oyun modları dışında neyi beğenmediniz hani oynanış olarak çok merak ediyorum çünkü bence oyun ferahlamış ya bildiğin hani artık adamı vurunca bir tokluk hissediyosun daha bir değişik hoş olmuş ben çok beğendim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı