CS2 lobiye katılma sebebiyle VAC ban verilir mi?

roxtey

Hectopat
CS2'de takıma hile geldi. Adam hileyle bile zar zor vuruyordu. Maçı aldık bir şekil. Sonra davet attı girdim lobiye. Sövdüm falan. Ban yiyeceksin lobiye geldin diye yazdı. Güldüler. Dalga mı geçtiler yoksa cidden var mı böyle mevzu? Sırf geldim diye VAC yemem değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Adam o kadar kötü oynuyorsa belki tespit edemezler hocam . Dolayısıyla ban yemezsiniz. Adam ban yese bile size bir şey olacağını düşünmüyorum.

Adam o kadar kötü oynuyorsa belki tespit edemezler hocam . Dolayısıyla ban yemezsiniz. Adam ban yese bile size bir şey olacağını düşünmüyorum.
Vac ban oyun dosyalarına dll enjekte edildiğinde atılır, neyi tespit edemezler? Senin ne yaptığını, herşeyini görüyor bu antihile sistemler. Konuya dönecek olursak hiçbir sıkıntı olmaz.

VAC ban oyun dosyalarına DLL enjekte edildiğinde atılır, neyi tespit edemezler? Senin ne yaptığını, her şeyini görüyor bu antihile sistemler. Konuya dönecek olursak hiçbir sıkıntı olmaz.

Hocam şakasına söylemişim, bunu ben de biliyorum. Arkadaş özellikle hile kullanan kişinin kötü oynadığını söylediğinden ben de ufak bir şeyler söylesem iyi olur diye düşündüm.

Onla oyun girmiş olsanız bile VAC yemezsiniz, sonuçta hile olan siz değilsiniz ki o. Size en kötü rekabetçi banı ve rank düşürme cezası gelir o kadar.

Hocam şakasına söylemişim, bunu ben de biliyorum. Arkadaş özellikle hile kullanan kişinin kötü oynadığını söylediğinden ben de ufak bir şeyler söylesem iyi olur diye düşündüm.

O kadar kötü oynuyorduki sadece görüş hilesi vardı yanında oturdum adamı izledim AWP ile 3-4 ıska yaptı gittim kendim kafasına sıktım öldürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…