alkrnz Picopat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 89 2 Eylül 2023 #1 CS:GO'da m_rawinput 0 olarak oynuyordum. CS2'de konsoldan bunu ayarlayamıyorum. Herhangi bir şekilde Config dosyasından vs. değiştirme imkanım var mı?
CS:GO'da m_rawinput 0 olarak oynuyordum. CS2'de konsoldan bunu ayarlayamıyorum. Herhangi bir şekilde Config dosyasından vs. değiştirme imkanım var mı?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Şuan CS2'de ivme ayarı yok, belki ileride gelir.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 2 Eylül 2023 #3 snageX dedi: Şuan CS2'de ivme ayarı yok, belki ileride gelir. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda var diye biliyorum. XANTARES ayarlamıştı.
snageX dedi: Şuan CS2'de ivme ayarı yok, belki ileride gelir. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda var diye biliyorum. XANTARES ayarlamıştı.
O OzanHit Femtopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 alkrnz dedi: CS:GO'da m_rawinput 0 olarak oynuyordum. CS2'de konsoldan bunu ayarlayamıyorum. Herhangi bir şekilde Config dosyasından vs. değiştirme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Ancak harici bir program vasıtasıyla ayarlayabilirsin ama oyun içinde böyle bir ayar bulunmuyor şimdilik.
alkrnz dedi: CS:GO'da m_rawinput 0 olarak oynuyordum. CS2'de konsoldan bunu ayarlayamıyorum. Herhangi bir şekilde Config dosyasından vs. değiştirme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... Ancak harici bir program vasıtasıyla ayarlayabilirsin ama oyun içinde böyle bir ayar bulunmuyor şimdilik.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 432150 dedi: Ayarlarda var diye biliyorum. XANTARES ayarlamıştı. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Üzerinden geçmiş bir video olabilir mi?
432150 dedi: Ayarlarda var diye biliyorum. XANTARES ayarlamıştı. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Üzerinden geçmiş bir video olabilir mi?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.023 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Eylül 2023 #6 Biraz sabredin, ilerleyen zamanlarda çoğu komut eklenir diye düşünüyorum. İlk başta ben de o komutu aradım bulamadım, diyorum neden bu kadar "kolsuz" oynuyorum. FPS düşüklüğü de yanında hediye
Biraz sabredin, ilerleyen zamanlarda çoğu komut eklenir diye düşünüyorum. İlk başta ben de o komutu aradım bulamadım, diyorum neden bu kadar "kolsuz" oynuyorum. FPS düşüklüğü de yanında hediye
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 2 Eylül 2023 #7 snageX dedi: Emin misin? Üzerinden geçmiş bir video olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
snageX dedi: Emin misin? Üzerinden geçmiş bir video olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O OzanHit Femtopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #8 432150 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız şey fare ivmesi. M_rawinput komutu ise farenin kendi ayarını kapamayı/açmayı sunan bir özellik.
432150 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız şey fare ivmesi. M_rawinput komutu ise farenin kendi ayarını kapamayı/açmayı sunan bir özellik.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 2 Eylül 2023 #9 OzanHit dedi: Hocam attığınız şey fare ivmesi. M_rawinput komutu ise farenin kendi ayarını kapamayı/açmayı sunan bir özellik. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. @snageX isimli arkadaş oyunda ivme olmadığını söyledi de.
OzanHit dedi: Hocam attığınız şey fare ivmesi. M_rawinput komutu ise farenin kendi ayarını kapamayı/açmayı sunan bir özellik. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. @snageX isimli arkadaş oyunda ivme olmadığını söyledi de.
O OzanHit Femtopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #10 432150 dedi: Biliyorum. @snageX isimli arkadaş oyunda ivme olmadığını söyledi de. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yanlış anlaşılma olmuş o zaman sıkıntı yok.
432150 dedi: Biliyorum. @snageX isimli arkadaş oyunda ivme olmadığını söyledi de. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yanlış anlaşılma olmuş o zaman sıkıntı yok.