DaddyReflex Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #11 285091 dedi: Buldum hocam, DDU ve NVCleanstall ile kurulum yapar mısınız? Nvidia üzerinden indirdiğiniz sürücüyü manuel olarak yükleyin NVCleanstall içerisinden. NVCleanstall Use Driver Files on Disk bölümünden yükleyin. Nvidia 740M WHQL DRIVER Windows Update kapatmayı unutmayın sorununuz %100 çözülür bu şekilde. Genişletmek için tıkla... hep bu tür hata alıyorum ayrıca hocam NVCleanstall'ı açarken bu hatayı alıyorum
285091 dedi: Buldum hocam, DDU ve NVCleanstall ile kurulum yapar mısınız? Nvidia üzerinden indirdiğiniz sürücüyü manuel olarak yükleyin NVCleanstall içerisinden. NVCleanstall Use Driver Files on Disk bölümünden yükleyin. Nvidia 740M WHQL DRIVER Windows Update kapatmayı unutmayın sorununuz %100 çözülür bu şekilde. Genişletmek için tıkla... hep bu tür hata alıyorum ayrıca hocam NVCleanstall'ı açarken bu hatayı alıyorum
2 285091 Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 987 Çözümler 44 23 Aralık 2024 #12 DaddyReflex dedi: hep bu tür hata alıyorumEki Görüntüle 2380251 ayrıca hocam NVCleanstall'ı açarken bu hatayı alıyorumEki Görüntüle 2380255 Genişletmek için tıkla... Selamlar, NVCleanstall şuan 566.36 sürümünü çekemiyor eğer manuel olarak yüklerseniz içine çalışacaktır lakin burada sürücü yüklenmiyorsa aklıma tek birşey geliyor oda sizin GPU bozulmuştur.
DaddyReflex dedi: hep bu tür hata alıyorumEki Görüntüle 2380251 ayrıca hocam NVCleanstall'ı açarken bu hatayı alıyorumEki Görüntüle 2380255 Genişletmek için tıkla... Selamlar, NVCleanstall şuan 566.36 sürümünü çekemiyor eğer manuel olarak yüklerseniz içine çalışacaktır lakin burada sürücü yüklenmiyorsa aklıma tek birşey geliyor oda sizin GPU bozulmuştur.