CS2 maç içinde adam vuramama

GTR R35 NISMO

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F

ASUS RX 9060 XT OC 16GB

ASUS Prime B650M-R

32GB (2x16GB) Crucial Pro DDR5 5600MHz

Crucial P3 Plus 1TB NVMe M.2 SSD

XIGMATEK Master X II Pro + 750W 80+ PSU

ASUS VG27AQL3A 27" 180Hz WQHD IPS

Zyxel NWD-7605 (Wi-Fi) + ASUS BT-540 (Bluetooth)
Merhaba. Aimim normalde kötü. Fakat 1 haftadır falan aim çalışıyorum ve artık atölye haritalarında flicklerim vs. çok iyi gidiyor. Headshotlar falan iyi gidiyor. Fakat rekabetiye girdiğimde yine Aim'im berbat oluyor. Kimseyi vuramıyorum. Ve genelde yakındaki Fight'ların hepsini kaybediyorum. Ve bu yüzden Silver'dan çıkamıyorum. Ve bir şey daha sormak istiyorum. Silver olmama rağmen karşıya çok iyi adamlar geliyor. Bazen YouTube'dan smurf videoları izliyoruö. Videodaki Silver'ların hiçbiri ses dahil kasmıyor. Ama benim maçlarımdaki herkes çok iyi. Sizce aim konusunda ve bu konuda ne yapabilirim?

CS 2 de ranklar 1'er kategori geriden sıfırlandığı için Nova'lar Silver olarak başladı bu yüzden Silver tarafında çok fazla yoğunluk var

Ve hesabın eski elosu bir nevi yüksekse sebebi de odur

Merhaba. Aimim normalde kötü. Fakat 1 haftadır falan aim çalışıyorum ve artık atölye haritalarında flicklerim vs. çok iyi gidiyor. Headshotlar falan iyi gidiyor. Fakat rekabetiye girdiğimde yine Aim'im berbat oluyor. Kimseyi vuramıyorum. Ve genelde yakındaki Fight'ların hepsini kaybediyorum. Ve bu yüzden Silver'dan çıkamıyorum. Ve bir şey daha sormak istiyorum. Silver olmama rağmen karşıya çok iyi adamlar geliyor. Bazen YouTube'dan smurf videoları izliyoruö. Videodaki Silver'ların hiçbiri ses dahil kasmıyor. Ama benim maçlarımdaki herkes çok iyi. Sizce aim konusunda ve bu konuda ne yapabilirim?
İstediğiniz kadar aim kasın map içerisinde nasıl oynayacağınızı bilmediğiniz sürece bir işe yaramaz. Atölye haritaları yerine FFA Deathmatch falan oynayın. Üstte arkadaşın dediği gibi en önemlisi daha fazla oynamak.

Her gün çatır çatır oynayacaksın sadece bu. YT'de aim geliştirme videoları var.

Her gün oynuyorum zaten. Çok fazla aim geliştirme videosu izledim.

Bir yoldaş gireyim dedim. Karşımdakiler hep smurf. CS'yi sırf bu yüzden artık bırakıyorum.

Son düzenleme:
Her gün oynuyorum zaten. Çok fazla aim geliştirme videosu izledim.

Bir yoldaş gireyim dedim. Karşımdakiler hep smurf. CS'yi sırf bu yüzden artık bırakıyorum.

Smurfler için bırakıyorsun sen dostum asıl hilecilere karşı hiçbir şey yapamıyorken oynamayı dene bir de hala buglar mevcut oyunda benim hesabımın rankı CS:GO zamanında MG1'e kadar çıktı ama şimdi karşıma gelen adam ben daha duvardan kendimi göstermeden flick atıyor tickrate sistemi hala oturmuş değil input laglar hakeza

Her güncellemede bir bug ortaya çıkıyor benim hesabımın 1200 saatlik oynaması var karşıma 12 saat 43 saat oynamış adam geliyor ve bu adamlarda satın alınan hesaplar değil hile potansiyeli yüksek insanlar vuruşları görseniz nasıl Silver veya Nova'da durabiliyor bu oyuncu dersin

Smurfler için bırakıyorsun sen dostum asıl hilecilere karşı hiçbir şey yapamıyorken oynamayı dene bir de hala buglar mevcut oyunda benim hesabımın rankı CS:GO zamanında MG1'e kadar çıktı ama şimdi karşıma gelen adam ben daha duvardan kendimi göstermeden flick atıyor tickrate sistemi hala oturmuş değil input laglar hakeza.

Her güncellemede bir bug ortaya çıkıyor benim hesabımın 1200 saatlik oynaması var karşıma 12 saat 43 saat oynamış adam geliyor ve bu adamlarda satın alınan hesaplar değil hile potansiyeli yüksek insanlar vuruşları görseniz nasıl Silver veya Nova'da durabiliyor bu oyuncu dersin.

Ben de sizin kadar olmasa da 300 saat oynamışım. Prime yokken çok hileci geliyordu. Hilelerin nasıl bir dert olduğunu anlıyorum. :(

Konunun üzerinden biraz zaman geçmiş. 2800 saat CS oynamış biri olarak birkaç tavsiyem var.

1- oyuna bir hafta kadar ara vermeyi deneyebilirsin.

2- motivasyonunu korumaya çalış.

3- aimpracc ve warmup dediğimiz şeyler 2 ayrı kategoridir. Warmup bizi maça ısındırırken, aimpracc aimimizi geliştirir. Aimini geliştirmek istiyorsan önceliğin RAW aim dediğimiz olaydır. RAW aimi kovaaks ya da aimlabs tarzı 3. parti uygulamalardan geliştirebilirsin veya deathmatch oynayabilirsin. Aimini ısındırmak için ise KZ, surf, bhop oynayabilirsin ya da aimbotz mapini kullanabilirsin.

4- prefire maplerini oynayarak map hakimiyetini ve Crosshair placement dediğimiz mekaniği geliştirebilir, Utility maplerini kullanarak gerekli smoke ve flashları öğrenebilirsin.

Benim kendi rutinim: Güne 10-15 dk KZ oynayarak başlıyorum.

Hemen ardından kovaaks üzerinden warowl short warmup adlı senaryoyu 1 veya 2 kez oynuyorum ve yaklaşık 30 dk kadar DM oynuyorum. FACEIT'te 2200 elo olmama rağmen bazen ben bile adam vuramıyorum. Hepimiz insanız. Önemli olan pes etmemek ve kendini geliştirmek.

Konunun üzerinden biraz zaman geçmiş. 2800 saat CS oynamış biri olarak birkaç tavsiyem var.

1- oyuna bir hafta kadar ara vermeyi deneyebilirsin.

2- motivasyonunu korumaya çalış.

3- aimpracc ve warmup dediğimiz şeyler 2 ayrı kategoridir. Warmup bizi maça ısındırırken, aimpracc aimimizi geliştirir. Aimini geliştirmek istiyorsan önceliğin RAW aim dediğimiz olaydır. RAW aimi kovaaks ya da aimlabs tarzı 3. parti uygulamalardan geliştirebilirsin veya deathmatch oynayabilirsin. Aimini ısındırmak için ise KZ, surf, bhop oynayabilirsin ya da aimbotz mapini kullanabilirsin.

4- prefire maplerini oynayarak map hakimiyetini ve Crosshair placement dediğimiz mekaniği geliştirebilir, Utility maplerini kullanarak gerekli smoke ve flashları öğrenebilirsin.

Benim kendi rutinim: Güne 10-15 dk KZ oynayarak başlıyorum.

Hemen ardından kovaaks üzerinden warowl short warmup adlı senaryoyu 1 veya 2 kez oynuyorum ve yaklaşık 30 dk kadar DM oynuyorum. FACEIT'te 2200 elo olmama rağmen bazen ben bile adam vuramıyorum. Hepimiz insanız. Önemli olan pes etmemek ve kendini geliştirmek.

Hocam tavsiyeler için teşekkür ederim. Bir sorum olacak. Deagle ile ne yapsam da mermiler gitmiyor. Tamamen duruyorum counter peak atarak ama mermiler gitmiyor. Ne yapabilirim?

Hocam tavsiyeler için teşekkür ederim. Bir sorum olacak. Deagle ile ne yapsam da mermiler gitmiyor. Tamamen duruyorum counter peak atarak ama mermiler gitmiyor. Ne yapabilirim?

Hocam Deagle ayakta pek tutarlı değil mermilerin %80 civarı falan isabetli gidiyor bunu eğilerek halledebilirsin ama eğilince de hareketsiz kaldığın için ölme ihtimalin yükseliyor ancak eğildiğin zaman yürüsen bile mermiler isabetli gidiyor. Kendini DM oynayarak geliştirebilirsin. Ama iyi Deagle oynamak o kadar önemli bir olay değil şahsen ben MP9 veya Mac10 kullanmayı tercih ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı