çikolonzo Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:30 #1 CS2'de dün gece oynadığım oyunu kaydetmek isterken birden "Maçın kaydı tamamlanamadı." dedi ve kaydımı izleyemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
CS2'de dün gece oynadığım oyunu kaydetmek isterken birden "Maçın kaydı tamamlanamadı." dedi ve kaydımı izleyemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Baki akdemir Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 392 Çözümler 1 Dün 16:41 #2 Kaydı indirilenler bölümüne gidip silin ve tekrardan maçlarım kısmından indirmeyi deneyin.
çikolonzo Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:48 #3 Baki akdemir dedi: Kaydı indirilenler bölümüne gidip silin ve tekrardan maçlarım kısmından indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler.
Baki akdemir dedi: Kaydı indirilenler bölümüne gidip silin ve tekrardan maçlarım kısmından indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler.
Baki akdemir Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 392 Çözümler 1 Dün 17:33 #4 çikolonzo dedi: Oldu hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum.
çikolonzo dedi: Oldu hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum.
çikolonzo Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:06 #5 Baki akdemir dedi: Rica ederim, çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... nerden ekliyorum kral
Baki akdemir dedi: Rica ederim, çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... nerden ekliyorum kral
Baki akdemir Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 392 Çözümler 1 Dün 18:15 #6 çikolonzo dedi: nerden ekliyorum kral Genişletmek için tıkla... Mesajımın sol altında düzenle kısmının sol tarafında rapor sekmesi var; tıklayıp çözüm olarak işaretleyip gönderebilirsin.
çikolonzo dedi: nerden ekliyorum kral Genişletmek için tıkla... Mesajımın sol altında düzenle kısmının sol tarafında rapor sekmesi var; tıklayıp çözüm olarak işaretleyip gönderebilirsin.