CS2 maç özeti indirilmiyor

Deveci Armudu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, CS2 de muhteşem vuruşlar yaptığım birçok maçım var lakin hiçbirini indiremiyorum. İndirmeye çalıştığım zaman bir hata veriyor, görselini buraya yüklerim. Bazıları maçı indirilenlerden sil tekrar yükle oluyor demiş ama ben denedim yine olmadı. Bir çözümü var mıdır acaba?

730_2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Profilden oyunlara tıkla, CS2'yi bul, oyun istatistiklerine tıkla, kişisel oyun verisine tıkla ve dereceli rekabetçi maçlara tıkla orada tekrarı indir çıkacak ona tıkla sonra dosyayı ayıkla (ilk başta dosya ayıklanmaz bir süre bekledikten sonra dosya ayıklanır) dosyayı ayıkladıktan sonra dosyayı aç içindeki dem dosyasına bir isim ver içindeki dem dosyasını çıkart ondan sonra CS2>özellikler>göz at>game>csgo ve dosyayı at buraya sonra CS2'yi çalıştır geliştirici konsolunu aç etkinleştirmişsindir ayarlardan etkinleştir menüsü var ve tuş ata geliştirici konsolunu açmak için ve geliştirici konsoluna playdemo "isim" yaz maçın yüklenecektir.

Masaüstüne indireceğin demo dosyası yani ZIP'ı biraz ağır iniyor az bir süre bekle pencere açılacak indireceğin yeri seçip indir. Oyun içi maç geçmişi izleme eskisi gibi verimli çalışmıyor

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı