4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 1 Ekim 2023 #1 CS2'de oynadığım maçların tekrarını indiremiyorum, sanırım bu özellik henüz aktif değil. Bu maçları indirip izlemenin bir yolu var mı?
CS2'de oynadığım maçların tekrarını indiremiyorum, sanırım bu özellik henüz aktif değil. Bu maçları indirip izlemenin bir yolu var mı?
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 1 Ekim 2023 #2 SinekTV dedi: CS2'de oynadığım maçların tekrarını indiremiyorum, sanırım bu özellik henüz aktif değil. Bu maçları indirip izlemenin bir yolu var mı? Eki Görüntüle 1963901 Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle hala aktif değil bende de aynı sorun var arkadaşlarımdada ileriki güncellemeleri bekleyeceğiz gibi. Artı 0 Eksi
SinekTV dedi: CS2'de oynadığım maçların tekrarını indiremiyorum, sanırım bu özellik henüz aktif değil. Bu maçları indirip izlemenin bir yolu var mı? Eki Görüntüle 1963901 Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle hala aktif değil bende de aynı sorun var arkadaşlarımdada ileriki güncellemeleri bekleyeceğiz gibi.
khd Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 407 Çözümler 4 1 Ekim 2023 #3 Sunucu kapasitelerini arttırmak adına şu anlık geçmiş maçları izleme özelliğini devre dışı bıraktılar. Yakın zamanda düzelecektir. Artı 0 Eksi
Sunucu kapasitelerini arttırmak adına şu anlık geçmiş maçları izleme özelliğini devre dışı bıraktılar. Yakın zamanda düzelecektir.
Presca Kilopat Katılım 20 Ekim 2018 Mesajlar 79 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3D Artist 19 Ekim 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bizzat denemedim ama çalışıyor gibi görünüyor. Belki yardımcı olur. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bizzat denemedim ama çalışıyor gibi görünüyor. Belki yardımcı olur.