Heraklesss Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 Lobide Counter-Strike ağına bağlanıyor diyerek kalıyor. Neden giremiyorum, nasıl düzeltirim veya sunucular mı kapalı?
Lobide Counter-Strike ağına bağlanıyor diyerek kalıyor. Neden giremiyorum, nasıl düzeltirim veya sunucular mı kapalı?
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.027 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #2 Heraklesss dedi: Lobide Counter-Strike ağına bağlanıyor diyerek kalıyor. Neden giremiyorum, nasıl düzeltirim veya sunucular mı kapalı? Genişletmek için tıkla... Şu an bazı arkadaslarda giremiyor sanırsam birazcık bekleyin normal bir sunucu bakımı olabilir Steam'de sorun oldugu soyleniyor ama genelde bu saatlerde bakım oluyor.
Heraklesss dedi: Lobide Counter-Strike ağına bağlanıyor diyerek kalıyor. Neden giremiyorum, nasıl düzeltirim veya sunucular mı kapalı? Genişletmek için tıkla... Şu an bazı arkadaslarda giremiyor sanırsam birazcık bekleyin normal bir sunucu bakımı olabilir Steam'de sorun oldugu soyleniyor ama genelde bu saatlerde bakım oluyor.
MissingTimeLord Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 Sunucularda problem var şuan bende bağlanamıyorum.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.027 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #4 MissingTimeLord dedi: Sunucularda problem var şu an bende bağlanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir problem degil Steam bu saatlerde bakım yapıyor yavas yavas cozuluyormus arkadaslarda bekleyin bir 10 15 dk daha.
MissingTimeLord dedi: Sunucularda problem var şu an bende bağlanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir problem degil Steam bu saatlerde bakım yapıyor yavas yavas cozuluyormus arkadaslarda bekleyin bir 10 15 dk daha.