CS2 maçlara girerken yavaş giriyor

Enes_4141

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Son 2-3 gündür CS2 girerken oyun açılırken animasyon sonrası dona dona açılıyor oyun. Ve haritalara girerken çok yavaşlıyor. Herkesten sonra giriyorum neredeyse.
Birden böyle olmaya başladı. Ekran kartı ve işlemcim:
4070 Super.
i5 12400F.

Yardımcı olur musunuz?

İşlemcim oyun açılırken ve haritalar yüklenirken %80-90'lara çıkıyor. Ve sadece CS2'de bu sorun var arkadaşlar.

Bilemiyorum fakat işlemciden olabilir mi? Oyun nereye kurulu bu arada?

Oyunu doğrulamayı denediniz mi? Doğrulamayı deneyin ayrıca oyunu C diskine taşıyın yada SSD'niz yada M.2 SSD'niz hangi disk ise oraya taşıyın.

Oyunu doğruladım ve Disk olarak C'ye taşımam mümkün değil çünkü C diskinde yeterli kapasite maalesef yok.

Yavaş açılmasını oyunu Harddiske kurduysan ona bağlayabilirim çünkü bende de öyle. Bir de o ekran kartıyla o işlemci fazla darboğaz yapmaz mı yoksa ben mi hatalıyım?

Oyunu doğruladım ve Disk olarak C'ye taşımam mümkün değil çünkü C diskinde yeterli kapasite maalesef yok.
Ekran kartı driverınızı DDU ile güvenli modda kaldırıp tekrar kurar mısınız kendi sitesinden.

Bilemiyorum fakat işlemciden olabilir mi? Oyun nereye kurulu bu arada?
İşlemciden olduğunu düşündüm fakat sadece CS2'de yapması bu durumu garip. Oyun D diskine kurulu C diskinde yer yok.

Ekran kartı driverınızı DDU ile güvenli modda kaldırıp tekrar kurar mısınız kendi sitesinden.
Şimdi deneyeceğim hocam, teşekkür ederim.
O zaman 1-2 tane oyun silin oraya yükleyin.
Sadece Windows kurulu orada herhangi bir şey yok hocam o yüzden D diskinde tüm oyunlar fakat 500GB Kullanıyorum zaten. Ağır bir şey yok şu anlık.

Hocam SSD kaç GB?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…