CS2 maçlara girerken yavaş giriyor

Sanırım anlamadınız. 120GB'lık C Diskine Windows kurulu ve orada şu an 20GB Boş alanım var. D diskine de oyunlarım kurulu. Doğal olarak D diskine kurmak dışında çarem yok.
Hocam diyorsunuz ki 1TB SSD var diyorsunuz. Sadece Windows kurulu diyorsunuz. Ve Windows'un 120GB kapladığını söylüyorsunuz. Madem bütün oyunlarınız D diskindeyse nasıl SSD diskinde 20GB boş alan kalıyor? 120GB kaplasa en az 800GB yeriniz kalır SSD diskinde.

1 adet SSD Mevcut elimde. C ve D diski diye ikiye ayrılan. C diski 120 GB D Diski 800 küsür GB. Oyunu C diskine kurmaya kalkarsam yani 20GB'lık yere kuramam doğal olarak. Bundan bahsediyorum.

1 adet SSD Mevcut elimde. C ve D diski diye ikiye ayrılan. C diski 120 GB D Diski 800 küsür GB. Oyunu C diskine kurmaya kalkarsam yani 20GB'lık yere kuramam doğal olarak. Bundan bahsediyorum.
Tamam da hocam neden 1TB SSD diskim var diyorsunuz?

Yavaş açılmasını oyunu Harddiske kurduysan ona bağlayabilirim çünkü bende de öyle. Bir de o ekran kartıyla o işlemci fazla darboğaz yapmaz mı yoksa ben mi hatalıyım?
SSD'ye kurulu hocam. Darboğaz mevzusuna gelirsek evet darboğaz yapıyor diye bir şeyler söyleniyor fakat herhangi bir sorun yaşamadım.

Tamam da hocam neden 1TB SSD diskim var diyorsunuz?
İki ayrı diske ayrılan bir SSD sonuç olarak 120 GB ve 880 GB bunda bir sorun yok hocam.

Peki neden SSD diskinde 120GB alan var hocam?

Hocam oyunu çok alan olan yere mi kurdunuz yoksa az alan olan yere mi?

Oyun hep D diskindeydi hocam, son 2-3 gündür garip şekilde bu oldu. Yani alanımın olduğu yere kurdum.

C ve D diye ikiye ayrıldı. Windows ile aynı yerde bulunmaması için oyunlarımın bu yüzden hocam.
SSD nizin marka, model ve özelliklerini atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…