CS2 mi Valorant mı?

Skiller benim işime yaramıyor CS de kanser ediyor. İki oyunu da oynamama taraftarıyım fakat elimden gelen bir şey değil. CS2 optimizasyonunu düzeltirse Valorant'ı silerim.

Skiller benim işime yaramıyor CS de kanser ediyor. İki oyunu da oynamama taraftarıyım fakat elimden gelen bir şey değil. CS2 optimizasyonunu düzeltirse Valorant'ı silerim.

Optimizasyonu kötü hitboxlar halen bozuk Premier hile kaynıyor adam akıllı operasyon da getirmiyorlar son güncellemeyle animasyonları da hiç ettiler daha ne olsun bu oyunu kötü yapmak için. Biz alıştığımızdan oynuyoruz 4 bin saat sadece tek hesabım da var öyle ha deyince bırakılmıyor ama kötü yani

CS Valoranta bin basar.

Vallahi Valve işini ciddiye alıp VAC live ı düzeltirse bir de TR sunucusu açarsa oynarım bu oyunu. İsterlerse bana non binary desinler asıl CS2'deki hileler erkek değil 3 maçın 2'sinde hileye karşı savaşıyorum takımda ben ne kadar direnirsem o kadar satıyor Rusça bir şeyler söyleyip herhalde kendilerini haklı sanıyorlar. Valorant'ta hile olsa bile bari banlanıyor çoğu. Yüzlerce maç attım bir kere hileye denk geldim o da gözümün önünde daha raporlanmadan ban yedi. Ayrıca takım ile adamakıllı konuşup oynayabiliyorsun. He bu arada Valve bütçe olarak Riot'u birkaç kez katlar fakat Valve bilerek takmıyor hileleri. Büyük ihtimal şu an yeni bir oyun üzerinde çalışıyorlar o yüzden şirkette CS'ye çok çalışan atamıyorlar.

İkisi de kötü. Bu tür rekabetçiler yerine Hunt: Showdown tercih ederim.

Hiç düşünmeden Valorant. Çünkü biraz düşünürsem CS2 seçerim. Ama biraz daha düşünüp mantıklı bir karar vermem gerekirse ikisini de oynamam.

Valorant genel olarak fena değil ama TR kitlesi aşırı berbat ve her sunucuda karşınıza çıkabiliyorlar. Sırf kitlesi kötü olduğu için CS2’yi tercih ederdim.

Rekabetçi oyunlardan hiç haz etmeyen biriyim, Valorant oyüzden hiç oynamadım. CS ise para için.

Genede botlarla oynamak için CS2 seçerim. Fizik motoru ve vuruş hissi çok daha başarılı. Valorant ölüm animasyonu ve silah vuruş hissi Zula gibi hissettiriyor. Sonuçta koskoca Source motorunu yenmesi kolayda değil.
Valorant karakterleride pek sevilesi tiplemeler değil benim için. Overwatch'te ki gibi klişe ve sıkıcılar. CS karakterleri ise ikonik oldukları için esprileri var ama esprileride olmadığı zamanda kafa yormuyorsunuz, pek ön planda değiller zaten.

Onun dışında, kitle olarak: Valorant Türklerle dolu, CS2 ise Türkler, Ruslar ve bazen Alman. Pek bir farkları yok doğrusu ama arada CS2'de mizah yapılabilecek, komik adamlar çıkıyordu.
Komple çömelerek el aldığımız veya maçı bırakıp saçma sapan troller yaptığımız oluyordu CS2'de hiç tanımadığım adamlarla. Nasılsa elide alıyorduk.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…