odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #1 Merhaba, SteelSeries Rival 3 kullanıcısıyım. Sadece maçlarda mouse takılarak dönüyor ve cidden sinir bozucu bir durum. Nasıl çözebilirim?
Merhaba, SteelSeries Rival 3 kullanıcısıyım. Sadece maçlarda mouse takılarak dönüyor ve cidden sinir bozucu bir durum. Nasıl çözebilirim?
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 452 Çözümler 5 29 Haziran 2025 #2 odinallfather dedi: Merhaba, SteelSeries Rival 3 kullanıcısıyım. Sadece maçlarda mouse takılarak dönüyor ve cidden sinir bozucu bir durum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de bu sorun vardı işlemci kaynaklı oluyor genellikle aşırı ısınma kaynaklı da donabiliyor. Soğutucu aldım düzeldi yani. Bir de Rival 3 değiştir aşırı berbat bir mouse. Artı 0 Eksi
odinallfather dedi: Merhaba, SteelSeries Rival 3 kullanıcısıyım. Sadece maçlarda mouse takılarak dönüyor ve cidden sinir bozucu bir durum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de bu sorun vardı işlemci kaynaklı oluyor genellikle aşırı ısınma kaynaklı da donabiliyor. Soğutucu aldım düzeldi yani. Bir de Rival 3 değiştir aşırı berbat bir mouse.
emekli samuray Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #3 Sadece CS 2 de mi takılıyor? Artı 0 Eksi
KS KS odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #4 emekli samuray dedi: Sadece CS 2 de mi takılıyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi