M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #1 Merhaba, CS:GO ve CS2'de bir müzik kiti var adını bilmiyorum ama. "Ez ez ez puttel bel puttel bel" sanırım böyleydi bir kit var ama adını bilmiyorum. Hangi müzik kiti bu? Ücreti nedir, almayı düşünmedim değil sanırım Rus müziği.
Merhaba, CS:GO ve CS2'de bir müzik kiti var adını bilmiyorum ama. "Ez ez ez puttel bel puttel bel" sanırım böyleydi bir kit var ama adını bilmiyorum. Hangi müzik kiti bu? Ücreti nedir, almayı düşünmedim değil sanırım Rus müziği.
Çözüm wanetage 9 Ekim 2023 EZ4ENCE. EZ4ENCE (The Verkkars) Music Kit - CS2 Stash EZ4ENCE (The Verkkars) CS2 music kit details. Listen to audio previews, check out market prices and stats, StatTrak info, cover art, and more. csgostash.com https://steamcommunity.com/market/listings/730/Music%20Kit%20%7C%20The%20Verkkars%2C%20EZ4ENCE
EZ4ENCE. EZ4ENCE (The Verkkars) Music Kit - CS2 Stash EZ4ENCE (The Verkkars) CS2 music kit details. Listen to audio previews, check out market prices and stats, StatTrak info, cover art, and more. csgostash.com https://steamcommunity.com/market/listings/730/Music%20Kit%20%7C%20The%20Verkkars%2C%20EZ4ENCE
KS KS M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #11 enesbaturhayranı dedi: Tek konu uzağındaymış demek ki hocam. Genişletmek için tıkla... Karta para yatırdığım vakit alacağım kiti bayağı güzel. Artı 0 Eksi
enesbaturhayranı dedi: Tek konu uzağındaymış demek ki hocam. Genişletmek için tıkla... Karta para yatırdığım vakit alacağım kiti bayağı güzel.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 9 Ekim 2023 #12 EZ4ENCE müzik kitine ek olarak bu kiti de öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
EZ4ENCE müzik kitine ek olarak bu kiti de öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et