CS2 nasıl akıcı yapılır?

Daha fazla  
CS2 nasıl akıcı yapılır arkadaşlar FPS yüksek ama oyun hiç akıcı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı ve monitör nedir?

Reis NVIDIA veya AMD ise G-Sync(NVIDIA) FreeSync(AMD) aktive etmen lazım tabii monitörün destekliyorsa, onu aktive ettikten sonra oyun daha akıcı olur

Ben G-SYNC denedim de kapalı daha akıcı gibi geldi bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben G-SYNC denedim de kapalı daha akıcı gibi geldi bana.

Monitörün ekran paneli kalitesi, kaç Hz ve ekran kartı yeterli güç verebildiğine bağlı, kendim RTX 4060 kullanıyorum ve G-Sync açtıktan sonra oyun daha akıcı geldi.

Monitörün ekran paneli kalitesi, kaç Hz ve ekran kartı yeterli güç verebildiğine bağlı, kendim RTX 4060 kullanıyorum ve G-Sync açtıktan sonra oyun daha akıcı geldi.

G-Sync V-Sync açıp bir de grafikleri high yaptım (lowdaydi), aslında böyle daha iyi oldu bu şekilde laptop daha az güç harcadığı için fan sesi ve ısı bayağı azaldı. Akıcılıkta değişen bir şey fark edemedim. Sessiz modda oynarken ani FPS düşüşlerin tolare ediyor gibi geldi.

hocam keşke G-Sync nasıl açacağımı söyleseydiniz.

hocam keşke G-Sync nasıl açacağımı söyleseydiniz.

Nvidia Kontrol merkezine gir, orda g sync bölmesi var. Tam ekran modunu seç bu kadar. Eğer laptopsa ve ayarlar görünmüyorsa ekran yönetiminden ekran kartına geçiş yap. Bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…