CS2 nasıl daha iyi oynanabilir?

Lainen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır CS oynuyorum ama bu aralar ciddi bir şekilde FACEIT da elo kasmaya başladım. 2300 eloya kadar çıktım ama 1950 eloya kadar bugün düştüm aimimi geliştirmek istiyorum, birçok şeyi denedim. Aim bot, DM, atölye mapleri ama pek de aimim de bir gelişme yok açıkçası bazen çok iyi oynayıp bazen de çok kötü oynuyorum, hep iyi oynamak istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkür ederim

Hep iyi oynamak diye bir şey yok, farkındasındır umarım. Her gün aynı performansını göstersen zaten burada işin ne? İşi profesyonel düşünmediğini varsayarak konuşuyorum ki profesyonellerde faceit maçlarında sürekli iyi oynamıyorlar ve kaldı ki onların yaptığı antrenmanlarını yapmıyorsun ve bu denli bir çalışma içinde olmuyorsun. Bence şu anki elon iyi ve sonrasını ise zamana ve eğlenmene bırak. Sürekli iyi oynayamazsın. Mutlaka zamanlamalar, şanssızlıklar ve belki de arkası dönük kaçırdığın vuruşlar başına gelir.

Dostum yanlış anlama ama FACEIT'te 2.300 eloya kadar çıktıysan aim geliştirme hakkında buradaki herhangi birinden zaten daha çok şey biliyorsundur.
Çok fazla bilgim yok açıkcası, 1 yıldır oynuyorum oyunu ya, benden daha bilgili kişiler olduğunu düşündüğüm için böyle bir konu açmak istedim.

Çok fazla bilgim yok açıkcası, 1 yıldır oynuyorum oyunu ya, benden daha bilgili kişiler olduğunu düşündüğüm için böyle bir konu açmak istedim.

Yani 1 yılda FACEIT 10 level + 2.300 eloyu başarabildiysen doğru yoldasın zaten, herhangi bir öneri almana gerek yok bence

Onun dışında diğer kişilerin dediği gibi her zaman stabil oynamak diye bir şey mümkün değil.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…