Çözüldü CS2 nasıl kaldırılır?

• Konuyu başlatan BBG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.161
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BBG

Hectopat
Merhaba, arkadaşlar CS2 demosuna katıldım oyunu yeniden yüklemeye başladı ve SSD de yeterli alan yok. CS:GO göre boş yerim vardı ama şimdi mecburen normal HDD kurmak zorunda kaldım. CS2 olmadan nasıl kurabilirim?

Oyunu tamamen sil tekrar yukle. Zaten baslangicta soruyor hangisini oynamak istiyorsun diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adımları takip et. Yardım/ Steam Destek/ CS:GO/ Aşağı kaydır ve orada "Counter-Strike 2 (Sınırlı Test)" seçeneğinine tıkla, ardından "Bu oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldırmak istiyorum" seçeneğine tıkla. Oyunu kaldırdıktan sonra isterseniz geri getirebilirsiniz ve artık CS 2 inmeyecek.

Merhaba, arkadaşlar CS2 demosuna katıldım oyunu yeniden yüklemeye başladı ve SSD de yeterli alan yok. CS:GO göre boş yerim vardı ama şimdi mecburen normal HDD kurmak zorunda kaldım. CS2 olmadan nasıl kurabilirim?

Sorunuzu tam anlamadım ama sanırsam HDD'ye kurdunuz ve SSD'ye taşımak istiyorsunuz, bunu kolayca kaldırmadan halledebilirsiniz STEAM>AYARLAR>DEPOLAMA>*TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ OYUNUNUZ*>TAŞI>*TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ DİSK*.

İfadeler: BBG
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…