CS2 nasıl silinir?

Daha fazla  
Merhaba gelen güncelleme ile CS2'ye erişim sağladım. Biraz oynadım ama bence daha oynanacak bir düzeyde değil. Bu sebepten dolayı silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Oyun CS:GO üzerine güncelleme olarak gelmiş kısaca CS:GO'daki ayarlarımı bozmadan bu CS2'den nasıl kurtulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deniyorum bu arada CS:GO'yu sildim tekrar yüklüyorum ama CS2 ile birlikte iniyor bilginiz olsun sanırım CS2'den kurtulmanın bir yolu yok.
CS2 yi hevesle indirdim 2 saat sürdü. Oyunu bir açtım 1fps alıyor menüde bile hiçbirşey yapamıyorum. Dediklri gibi ilk games klasörünü sildim ama bu sefer oyunu açmak için CS2 güncellemesini tekrardan yaptırıyor. Dedim bulaştık bir işe kökten CS:GO sildim şimdi inidrmek için tıkladım ki 65gb indiriyor. Dediğin gibi CS2den kaçış yok sanırım çözüm bulursan lütfen bana da söyler msin

@OttoSlayer

CS2'yi hevesle indirdim 2 saat sürdü. Oyunu bir açtım 1FPS alıyor menüde bile hiçbir şey yapamıyorum. Dediklri gibi ilk Games klasörünü sildim ama bu sefer oyunu açmak için CS2 güncellemesini tekrardan yaptırıyor. Dedim bulaştık bir işe kökten CS:GO sildim şimdi inidrmek için tıkladım ki 65GB indiriyor. Dediğin gibi CS2'den kaçış yok sanırım çözüm bulursan lütfen bana da söyler msin.

@OttoSlayer

Şimdilik bir çözümü yok CS:GO ile birlikte gömülü olarak oyun dosyalarında kalacak sadece görmezden gelebilirsin onun haricinde yapılabilecek bir şey yok.

Öncelikle merhaba. CS:GO'yu kaldırmadan CS 2'yi silmek istiyorsan Steam Destek bölümüne tıklayıp oradan CS:GO oyununu seçtikten sonra DLC bölümünden CS2'nin test DLC'lerini iade ederek bu sorunu çözebilirsin.

İşte o gelen güncellemeyi nasıl iptal edeceğim sorun burada.
Öncelikle merhaba. CS:GO'yu kaldırmadan CS 2'yi silmek istiyorsan Steam Destek bölümüne tıklayıp oradan CS:GO oyununu seçtikten sonra DLC bölümünden CS2'nin test DLC'lerini iade ederek bu sorunu çözebilirsin.

Çok teşekkür ederim. Dünden beri uğraşıyorum DLC iade edince sorun çözüldü.

Merhaba, bu konu hakkında bilgi sahibi gibisiniz, eğer CS2 DLC kalıcı olarak kaldırırsak sonradan tekrar kayıt olma şansımız var mı?

Muhtemelen yok çünkü adamlar beta test sürecinde yaşanacak sorunları oyuncuların görmesi ve rapor edebilmesi için verdi verilen daveti geri çevirirsen muhtemelen ikinci bir şans olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı