CS2 ne zaman gelecek?

waltuh wheit

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monitör:Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms
Mouse:Razer Viper Mini
Kulaklık:Razer Blackshark V2 X 7.1
Klavye:Steelseries Apex 9 Mini Mekanik Gaming Klavye
Merhaba. CS rankımı açalı 90 saat oldu ama hala gelmedi. Daha bugün bir güncelleme daha getirdiler yine gelmedi ne yapmalıyım? Sıkıldım artık bu Valve'ın başarısız işlerinden.

Güven faktörüm gayet de yüksek diye düşünüyorum ama NVIDIA renk ayarları yapmıştım oyun başlamadan önce güven faktörü düşük kişilerle eşleşeceksiniz diyordu.
Güven faktörün düşük mü?

Güven faktörüm gayet de yüksek diye düşünüyorum ama NVIDIA renk ayarları yapmıştım oyun başlamadan önce güven faktörü düşük kişilerle eşleşeceksiniz diyordu.

Düşünmekle olmuyor o işler?
Bir site vardi oraya hesabinizin linkini atinca GF gözüküyordu.

Bir gün illaki gelir merak etmeyin. 1 hafta sonra düştü bana da. 10 yıldır oynuyorum yeni geldi.

Seçkin'iniz var mı hocam? Birkaç günde bir dağıtmaları lazım. Benim CS2 betası gelmeden önce 150 saatti(beta geldikten sonra 210 oldu) rankım ve Seçkin'im açık olduğu için direkt 1 Eylül'de geldi bana.

Hocam seçkin olmazsa rank açılmıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…