CS2 neden çıkmadı?

Öyle bir şey yok ben oynuyorum az değil ama 20 FPS'e kadar da değil 80 FPS düştü sadece oda overpass diye Dust 2 de daha fazla FPS verir.

80 yine de fazlaymış hocam ya. Ben laptop kullandığımdan ötürü herhalde, 120-140 FPS alıyorum.

80 yine de fazlaymış hocam ya. Ben laptop kullandığımdan ötürü herhalde, 120-140 FPS alıyorum.

Hocam fazla katılıyorum ama ben normal CS de overpass FPS'imi bilmiyorum Dust 2 fpsimle karşılaştırdım bugün akşam CS:GO overpass FPS'ime bakacağım öyle karşılaştırmak daha mantıklı olur.

Hocam fazla katılıyorum ama ben normal CS de overpass FPS'imi bilmiyorum Dust 2 fpsimle karşılaştırdım bugün akşam CS:GO overpass FPS'ime bakacağım öyle karşılaştırmak daha mantıklı olur.

Hadi hayırlısı hocam. Ben uzun bir süre oynayamam CS 2 çıkarsa ama, Allah oynayabilenlere keyif versin.

1 aydır CS:GO oynuyorum. Uzun yıllar CS 1.6 deneyimim var. CS:GO'da 1 aydır oynamama rağmen üst düzey oynuyorum, CS 1.6'ya göre bazı farklılıklardan dolayı ama hala tam performans veremiyorum alışmam lazım.

CS2 güzel olmuş da bende 5600G APU sistem var. Şuan oyunu gayet iyi akıcı oynuyorum 144Hz monitör ile 1024x768 düşük ayarlar ile. Ama CS2'de FPS sıkıntısı çekersem yazık olacak, tam da oyunda en üst ranklara karşı şov yapmaya başlamışken!

Oyunu 1-2 yıl oynasam, bir de 360Hz monitörüm olsa muhtemelen çoğu kişiye meydan okurdum diye düşünüyorum lakin CS2'de 5600G APU sistem sıkıntı çıkarsa, CS'ye yeni alışmışken ara vermem üzücü olacak.

1 aydır CS:GO oynuyorum. Uzun yıllar CS 1.6 deneyimim var. CS:GO'da 1 aydır oynamama rağmen üst düzey oynuyorum, CS 1.6'ya göre bazı farklılıklardan dolayı ama hala tam performans veremiyorum alışmam lazım.

CS2 güzel olmuş da bende 5600G APU sistem var. Şu an oyunu gayet iyi akıcı oynuyorum 144Hz monitör ile 1024x768 düşük ayarlar ile. Ama CS2'de FPS sıkıntısı çekersem yazık olacak, tam da oyunda en üst ranklara karşı şov yapmaya başlamışken!

Oyunu 1-2 yıl oynasam, bir de 360Hz monitörüm olsa muhtemelen çoğu kişiye meydan okurdum diye düşünüyorum lakin CS2'de 5600G APU sistem sıkıntı çıkarsa, CS'ye yeni alışmışken ara vermem üzücü olacak.

Hocam 2000-3000 TL'ye bir ekran kartı alsanız yeterli olur oyun hâlâ işlemci kullanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı