CS2 neden düşük eloya attı?

Delta_k

Hectopat
Arkadaşlar dün elom belli oldu ama hiç beklemediğim kadar düşük. 1500 civarı her maç 20 kill üstü almama ve kazandığımız rauntların %80'inde MVP olmama rağmen bunun sebebi nedir? Çok bilgim yok, açıklarsanız sevinirim.

Düşük oyunculara karşı ortalama Killer almışsın, zaten iyi oynuyorsan hızlı yukselirsin.

Normal fakat yükselme zaten çok fazla. Belli bir seviye sonrası sadece hileler var.

Benim gözlemim oyun başlangıçta sürekli düşük eloya atıyor. 12-13k elolarda oynarken oyuna ara veriyorum, geri döndüğümde 2-3k eloya atıp sıfırdan kasmamı istiyor. Arkadaşlarım 15k elolarda takılıyor, onlarla birlikte girip gayet rekabetçi oynuyorum. Buna rağmen sıfırdan elo kastırıyor işte.

Muhtemelen daha çok maç atmayı istiyor. Galibiyet serisine girdikçe çok elo verip az elo düşürüyor, akabinde galibiyet-mağlubiyet oranınız dengelenince elonuz da çok az oynamaya başlıyor. Eğer iyiyseniz sağlam bir galibiyet serisi sonrasında elonuz düzelmeye başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…