D deways Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 OBS ile CS kaydı alırken OBS ekranında oyun karanlık gözüküyor parlaklığı 0'a da indirsem 130a da çıkarsam bir şey değişmiyor. Dosya Ekleri Screenshot_86.png 3,2 MB · Görüntüleme: 44
OBS ile CS kaydı alırken OBS ekranında oyun karanlık gözüküyor parlaklığı 0'a da indirsem 130a da çıkarsam bir şey değişmiyor.
TheEray Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #2 hocam obsnin video ayarlarından constratı düşürün bayadır kullanmıyorum ayarın yeri değişmiş olabilir
hocam obsnin video ayarlarından constratı düşürün bayadır kullanmıyorum ayarın yeri değişmiş olabilir
D deways Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #3 TheEray dedi: hocam obsnin video ayarlarından constratı düşürün bayadır kullanmıyorum ayarın yeri değişmiş olabilir Genişletmek için tıkla... anlamadığım bir şekilde tam ekran pencereliye aldığımda düzeldi sorun
TheEray dedi: hocam obsnin video ayarlarından constratı düşürün bayadır kullanmıyorum ayarın yeri değişmiş olabilir Genişletmek için tıkla... anlamadığım bir şekilde tam ekran pencereliye aldığımda düzeldi sorun