Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Normal mi? IdeaPad,IdeaPad Gaming 3 15IAH7,Model:82S900ETTX psref.lenovo.com
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Normal mi? IdeaPad,IdeaPad Gaming 3 15IAH7,Model:82S900ETTX psref.lenovo.com
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Rafa_2552 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Normal mi? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri?
Rafa_2552 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Normal mi? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri?
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 IdeaPad,IdeaPad Gaming 3 15IAH7,Model:82S900ETTX unutmuşum atmayı.
Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #4 Rafa_2552 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Normal mi? Genişletmek için tıkla... Sistem nedir işlemci, ekran kartı ?
Rafa_2552 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Normal mi? Genişletmek için tıkla... Sistem nedir işlemci, ekran kartı ?
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 Rafa_2552 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Normal mi? Genişletmek için tıkla... Bu ara ben blackbarsız oynuyorum yayın öyle gösteriyor. Ashloth dedi: Sistem nedir işlemci, ekran kartı? Genişletmek için tıkla... IdeaPad,IdeaPad Gaming 3 15IAH7,Model:82S900ETTX psref.lenovo.com
Rafa_2552 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Normal mi? Genişletmek için tıkla... Bu ara ben blackbarsız oynuyorum yayın öyle gösteriyor. Ashloth dedi: Sistem nedir işlemci, ekran kartı? Genişletmek için tıkla... IdeaPad,IdeaPad Gaming 3 15IAH7,Model:82S900ETTX psref.lenovo.com
Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #6 Rafa_2552 dedi: Bu ara ben blackbarsız oynuyorum yayın öyle gösteriyor. IdeaPad,IdeaPad Gaming 3 15IAH7,Model:82S900ETTX psref.lenovo.com Genişletmek için tıkla... Normal gibi gözüküyor oyunun optimizasyonuda tam oturmuş değil RAM'iniz çift kanal olsa daha yüksek FPS alabilirsiniz.
Rafa_2552 dedi: Bu ara ben blackbarsız oynuyorum yayın öyle gösteriyor. IdeaPad,IdeaPad Gaming 3 15IAH7,Model:82S900ETTX psref.lenovo.com Genişletmek için tıkla... Normal gibi gözüküyor oyunun optimizasyonuda tam oturmuş değil RAM'iniz çift kanal olsa daha yüksek FPS alabilirsiniz.
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 Ashloth dedi: Normal gibi gözüküyor oyunun optimizasyonuda tam oturmuş değil RAM'iniz çift kanal olsa daha yüksek FPS alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 16 GB daha RAM alsam artar herhalde.
Ashloth dedi: Normal gibi gözüküyor oyunun optimizasyonuda tam oturmuş değil RAM'iniz çift kanal olsa daha yüksek FPS alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 16 GB daha RAM alsam artar herhalde.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #8 Normal. Ölüm maçı FPS değerleri çok kötü. Kendim ölüm maçında sık sık 250'lere kadar düşerken rekabetçi modda sabit 400 FPS'e yakın alabiliyorum. Siz de rekabetçi girmeyi deneyin.
Normal. Ölüm maçı FPS değerleri çok kötü. Kendim ölüm maçında sık sık 250'lere kadar düşerken rekabetçi modda sabit 400 FPS'e yakın alabiliyorum. Siz de rekabetçi girmeyi deneyin.
starmercy Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 603 2 Eylül 2023 #9 300 FPS üzeri alıyorum çok kötü senin değerler.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #10 starmercy dedi: 300 FPS üzeri alıyorum çok kötü senin değerler. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar özellikleriniz?
starmercy dedi: 300 FPS üzeri alıyorum çok kötü senin değerler. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar özellikleriniz?