CS2 ölüm maçı oynarken durduk yere maçtan attı

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Merhaba. Ben CS2'yi haftadan haftaya kasa düşürmek için oynuyorum. Her şey serbest modunda ölüm maçı Dust 2 oynarken maçın bitmesine son 3 dakika kaldığı sıralarda beni durduk yere maçtan attı ve aşağıdaki uyarıları verdi. Bu uyarıları önceki haftalarda da yaşadığım olmuştu. Bu sorunu kökten çözmek istiyorum, nasıl yapabilirim?

Ekran görüntüsü 2024-07-27 142443.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-27 142458.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-27 142458.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 80
Merhaba. Ben CS2'yi haftadan haftaya kasa düşürmek için oynuyorum. Her şey serbest modunda ölüm maçı Dust 2 oynarken maçın bitmesine son 3 dakika kaldığı sıralarda beni durduk yere maçtan attı ve aşağıdaki uyarıları verdi. Bu uyarıları önceki haftalarda da yaşadığım olmuştu. Bu sorunu kökten çözmek istiyorum, nasıl yapabilirim?

Eki Görüntüle 2265584

Hocam ben de zaman zaman aynı hatayı alıyorum cihazı yeniden başlattıktan sonra duzeliyordu, kalıcı çözümü varsa bilgilendirirlerse iyi olur.

Oyunu Steam'den indirdiğinize emin olun ve dosyaları doğrulayın VAC anticheat inmemiş ki bu hatayı alıyorsunuz.

Ayrıca Crosshair gibi programlar kullanıyor musunuz, her şeyi kapatın ve sadece Steam ve CS2'yi açın 3.parti yazılım sayılan bazı uygulamalar var.

Son düzenleme:
Oyunu Steam'den indirdiğinize emin olun ve dosyaları doğrulayın VAC anticheat inmemiş ki bu hatayı alıyorsunuz.

Ayrıca Crosshair gibi programlar kullanıyor musunuz, her şeyi kapatın ve sadece Steam ve CS2'yi açın 3.parti yazılım sayılan bazı uygulamalar var.
Evet oyunu Steam'den indirdim hatta oyuna girmeden 1.3GB küsür güncelleme yaptı 1 saat kadar önce. VAC Anticheat inip inmediğini nasıl kontrol edebilirim? İnmemişse nasıl indiririm? Crosshair programı kullanmıyorum. 3. parti yazılım dediğiniz hangi uygulamalar? Arkada CS2 ve Steam'dan başka açık programlar da var. Discord, Steelseries GG, AMD Adrenalin, Kaspersky, Xbox gibi.

Evet oyunu Steam'den indirdim hatta oyuna girmeden 1.3GB küsur güncelleme yaptı 1 saat kadar önce. VAC anticheat inip inmediğini nasıl kontrol edebilirim? İnmemişse nasıl indiririm? Crosshair programı kullanmıyorum. 3. parti yazılım dediğiniz hangi uygulamalar? Arkada CS2 ve Steam'dan başka açık programlar da var. Discord, SteelSeries GG, AMD Adrenalin, Kaspersky, Xbox gibi.

Kaspersky sayılabilir ayrıca oyun dosyalarını doğrulamak sizi VAC'ın inik veya olmadığını sunar.

Siz deneyin her şeyi kapatıp denediniz mi?

SteelSeries'te sayılabilir çünkü makro yazılımı sayılıyor.

Kaspersky sayılabilir ayrıca oyun dosyalarını doğrulamak sizi VAC'ın inik veya olmadığını sunar.

Siz deneyin her şeyi kapatıp denediniz mi?

SteelSeries'te sayılabilir çünkü makro yazılımı sayılıyor.
Oyun dosyalarının bütünlülüğünü doğruladım. Sonra PC restart attım. Arkaplanda Discord kapalıyken 1 saat kadar oynadım bu hatayı vermedi. Steelseries ve Kaspersky arkada açıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı