CS2 ölüm maçında oylanarak oyundan atılmak

nikflatron

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, özellikle sabah erken saatlerde 6-7 arası bazen CS2 ölüm maçına (eşleştirme) girdiğimde oyunlarda geri geri yürüyen ve hiç ateş etmeyen adamlar oluyor. Oyuna girip 10 saniye içinde oylanarak atılıyorum. Bu sabah 1 saat boyunca hep aynı durum ile karşılaştım. Defalarca oyuna firdim ve hep oylanarak atıldım. Birileri bu geri geri yürüyen adamları bıçaklıyor. Hesap isimlerini Steam de arattığımda aynı isimde 15-20 tane hesap oluyor. Bu durum nedir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesaplarını bot, hile kullanımından raporlayın. Bazı toxic insanlarda durduk yere oylama başlatabilir ama bu yazdığınız durum baya bot durumu ve bu yasak.

Hesaplarını bot, hile kullanımından raporlayın. Bazı toxic insanlarda durduk yere oylama başlatabilir ama bu yazdığınız durum bayağı bot durumu ve bu yasak.

Bugün daha yeni girdim hepsi dizilmişler bir yerde, muhtemelen kill kasacak adamı bekliyorlardı. Hepsini vurdum oylamayla oyundan attılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…