CS2 önerilen ayarlar nedir?

kerem2342

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar Technopat.
Uzun süredir CS'ye giriş yapmıyordum.
CS:GO'da çok akıcı yüksek FPS'lerde oynarken, CS2'de tam tersi rezalet FPS alıyorum, oyun çamur gibi.

Ekran kartım: RX 570
İşlemci: Ryzen 5 2600
RAM: 8x2 = 16 GB

Acaba artık sistemim yetersiz mi kalıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar Technopat.
CS:GO'da çok akıcı yüksek FPS'lerde oynarken, CS2'de tam tersi rezalet FPS alıyorum, oyun çamur gibi.

Ekran kartım: RX 570.
İşlemci: Ryzen 5 2600.
RAM: 8x2 = 16 GB.

CS2 optimizasyon konusunda sıkıntılı. Sizin sisteminiz de yavaş yavaş eskimeye başlamış. Düşük FPS'ler normal.

Selamlar Technopat.

Ekran kartım: RX 570
İşlemci: Ryzen 5 2600
RAM: 8x2 = 16 GB

CS2'de FPS değerleri CS:GO'ya nazaran yarı yarıya azaldı keza arkadaşında belirttiği gibi optimizasyon sorunları var. Oyunu akıcı hale getirmek istiyorsan AMD ekran kartı driveri üzerinden optimizasyon ayarlarını, windows hızlandırma ayarlarını, oyun içerisinden çözünürlüğü 1920x1080 yerine 1280x960 yaparsan ve efektler, partiküller gibi detayları kapatırsan oyun bir nebze de olsa akıcı hale gelecektir.

CS2'de FPS değerleri CS:GO'ya nazaran yarı yarıya azaldı keza arkadaşında belirttiği gibi optimizasyon sorunları var. Oyunu akıcı hale getirmek istiyorsan AMD ekran kartı driveri üzerinden optimizasyon ayarlarını, windows hızlandırma ayarlarını, oyun içerisinden çözünürlüğü 1920x1080 yerine 1280x960 yaparsan ve efektler, partiküller gibi detayları kapatırsan oyun bir nebze de olsa akıcı hale gelecektir.
Hocam şu oyunu yapanların optimizasyonu ayarlaması bu kadar zor mu ya. Oyunu oynayabilmek için ayarları Minecraft'a çevirmek gerekiyor resmen.

CS GO'dan sonra CS2'ye geçince benim de FPS'im yarı yarıya düştü. Kesinlikle Valve'nin hem donanım üreticileriyle hem de hile sahipleriyle anlaşması olduğunu düşünüyorum, ikisine de bir çözüm getiremiyorlar bunca zamandır :)

Hocam şu oyunu yapanların optimizasyonu ayarlaması bu kadar zor mu ya. Oyunu oynayabilmek için ayarları Minecraft'a çevirmek gerekiyor resmen.
CS'nin en büyük sorunu zaten insanları yormaları. Oyunu akıcı hale getirmek için binbir türlü ayarlar yapıyorsun, hilesiz oyun oynamak için "hile koruma sistemini" güncellemek yerine insanları faceit gibi platformlara muhtaç hale getirtiyorsun. İnsanlar hilesiz oyun oynamak için 3. parti platformlara muhtaç kalmamalı çünkü yeni gelen oyuncu bunları bilmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı