Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 3 Eylül 2023 #1 CS2 beta sürümünü kabul ettim ve artık oyun 63.45GB olarak gözüküyor, şu anlık ayırabileceğim Max depolama 55GB CS2 olmadan indirebilmenin bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
CS2 beta sürümünü kabul ettim ve artık oyun 63.45GB olarak gözüküyor, şu anlık ayırabileceğim Max depolama 55GB CS2 olmadan indirebilmenin bir yolu var mı?
Kitsurima Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 Var. Steam'den ayarlara girip oyuna sağ tık yapıp ayarlara basın. Oradan DLC'ler kısmından Limited Test olanın tikini kaldırın. Artı 0 Eksi
Var. Steam'den ayarlara girip oyuna sağ tık yapıp ayarlara basın. Oradan DLC'ler kısmından Limited Test olanın tikini kaldırın.
KS KS Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 3 Eylül 2023 #3 Kitsurima dedi: Var. Steam'den ayarlara girip oyuna sağ tık yapıp ayarlara basın. Oradan DLC'ler kısmından Limited Test olanın tikini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım ancak hiçbir etkisi olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Kitsurima dedi: Var. Steam'den ayarlara girip oyuna sağ tık yapıp ayarlara basın. Oradan DLC'ler kısmından Limited Test olanın tikini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım ancak hiçbir etkisi olmadı.
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.700 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 Steam Destek > CS > CS2 > Kalıcı olarak kaldırmak istiyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 3 Eylül 2023 #5 SpeeQ dedi: Steam destek > CS > CS2 > kalıcı olarak kaldırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim kaldırdım. Artı 0 Eksi
SpeeQ dedi: Steam destek > CS > CS2 > kalıcı olarak kaldırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim kaldırdım.