CS2 operasyon ne zaman gelir?

Gezegen1905

Zeptopat
1 aydır oynuyorum bu operasyon dedikleri şey ne zaman gelir? Ve ben Steam'ıma kimseyi eklemiyorum arkadaş, bu operasyonu tek başıma bitirebilecek miyim?

Daha var. Bu sene geleceğini sanmıyorum çünkü bu yıl 2 major var. İndirim gelecek indirimde kalacak falan, yetiştiremezler bence.

Kimse bilmiyor ne zaman eklerlerse o zaman gelir. Ve yüksek ihtimal prime olmadan oynanmaz arkadaş ekleyemiyorsanız prime statü almanız gerekebilir.

Aslında Copenhagen majör ile 1 Aralık'taki Shanghai majör arasına her türlü operasyon sıkıştırabilirler isteseler, ancak hiç umut etmiyorum.

Ve ben Steam'ıma kimseyi eklemiyorum arkadaş, bu operasyonu tek başıma bitirebilecek miyim?

Operasyona co-op görev eklerseler her türlü biriyle yapmak zorundasın, arkadaş eklemene gerek yok. Lobiden rastgele birini bulursun.

Son düzenleme:
1 aydır oynuyorum bu operasyon dedikleri şey ne zaman gelir? Ve ben Steam'ıma kimseyi eklemiyorum arkadaş, bu operasyonu tek başıma bitirebilecek miyim?
En son yanlış hatırlamıyorsam 2021'de geldi. Bu sene de geleceğini çok zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…