Son 2 operasyonda yıldız kazanıp bunları özel bir CS marketinde harcıyorduk, haftalık en fazla 10 yıldız kazanılabiliyordu. Parçalanmış ağ operasyonunda 100 seviyelik bir bar vardı görevler ile o barı doldurdukça ödül alıyorduk. Diğer oprasyonlar çok eski olduğu için hatırlamıyorum ama bir defter veriliyordu ve defterdeki görevlere göre ödül alıyorduk diye hatırlıyorum.
Yeni operasyon son 2 operasyona benzerse istediğin ödülü kazandığın yıldız ile rastgele havuzlardan çıkartmaya çalışacaksın gibi duruyor ama bu konu hakkında kimse bu olacak diyemez o günü beklemen lazım.
1- tek kişilik görevler mevcut. Bir arkadaşa ihtiyacın yok.
2- operasyonda düşen eşyalar bir daha düşmeyeceği için uzun vadede kazanç gösterir ama bu eşyanin beğenilme ve nadirliği ile doğru orantılıdır.
3- bir sonraki operasyonda şu anda halihazırda olan ajanları satışa sunmadılar ya bir renk değişikliği uyguladılar ya da isim değişikliği. Bu sonsuza kadar sunmayacakları anlamına gelmez yani bunu kimse bilemez.
4- doğru eşyaları alırsanız uzun vadede yok.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir ve buna göre yatırım yapıp beni sorumlu tutamazsınız, sadece merakınızı gidermek için bildiklerimi paylaştım.
İyi günler dilerim.