CS2 optimizasyonu ileride düzeltilir mi?

Hocam 6500XT ile ben oynayamıyorum adamlar GTX 750 ile 100 FPS oynuyor güncelleme gelecek gibi.

Hocam ben oynuyorum ayar çektim rekabetçi de 150-200 ölüm maçı basit eğlence 80-150 arası ama anlık drop oluyor oynanmayacak halde değil fakat yine de geliştirilmesi lazım.

Hocam ben oynuyorum ayar çektim rekabetçi de 150-200 ölüm maçı basit eğlence 80-150 arası ama anlık drop oluyor oynanmayacak halde değil fakat yine de geliştirilmesi lazım.

Hocam CS:GO'da kaymak gibi 300 fps dropsuz oynadıktan sonra buna geçince insanın oynayası kalmıyor ya.

Hocam CS:GO'da kaymak gibi 300 fps dropsuz oynadıktan sonra buna geçince insanın oynayası kalmıyor ya.
Evet doğru hocam oynarken sanki akıcı değil gibi 350-400 fpsten buralara düşünce hevesi kalmıyor insanın

R6 ya geçme zamanı gelmiş

Şu oyunun ekran kartıyla bir ilgisi olmadığını %90 işlemciyle alakası olduğunu bir öğrenemediniz gitti be abicim.

Oyun içi grafik güncellemesi oldu zaten ekran kartına o yüzden yük biniyor insanlar bundan şikayetçi.Özellikle AMD tarafında çok şikayet var NVIDIA daha stabil olduğundan dolayı ekran kartını açıklıyor herkes.

Bence gelir. Gelmese komik olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…