CS2 optimizasyonu ne zaman düzelir?

oxiganoteng

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklasik 1- 1,5 aydır CS2 oynuyorum. Sistemim i3 13100F ve 4060 OC. Oyunda sürekli FPS düşmesi yaşıyorum ben en dusuk aylarda bile FPS'im sabit olmuyor. Bu durum artık çok sinirimi bozmaya başladı ne yaptıysam bu durumu çözemedim. CS2 optimizasyonu düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX580 ve i5 3470 gibi çöp bir işlemci ile Ultra grafiklerde 150 FPS alıyorum, ilk çıktığı zaman FPS 70-80'di.
zaten optimize edilecek gün geçtikçe ama şuanda daha tam cs go gibi optimize değil oyun dediğim gibi fpsler güzel fakat düşüşler vesaire oluyor bende sadece o drop sorunları falan kalkar ilerleyen dönemlerde oyun daha yeni cıktı zaten.

5600 ve 1660 Super. Dust 2'de gram sorun yok. Ha sorun olarak denirse bugün 1-2 saniyeliğine oyun dondu 1 kere başka da bir şey yok. FPS ortalamam 250 falan herhalde. Ayarlar en düşüğe almadım orta ve yüksek.

Ayarlarım en yüksek, Ryzen 5 5600 ve 3080 kullanıyorum, bende 170-230 arası alıyorum.

Hocam abartıyosunuz bence. Bende R5 1600 RX 570 var 1024x768 yuksek ayarlarda oynuyorum 150-200 arası alıyorum dropta yemiyorum sizden kaynaklı olabilir ama oyunun genel olarak optimizasyon sorunu var.

Hocam abartıyosunuz bence. Bende R5 1600 RX 570 var 1024x768 yuksek ayarlarda oynuyorum 150-200 arası alıyorum dropta yemiyorum sizden kaynaklı olabilir ama oyunun genel olarak optimizasyon sorunu var.
valla orasını bilemem de bende ryzen 5 5600 rtx 3060 var ben o efektler de fightlarda gayet drop yiyorum ki forum da bir sürü kişi yorum yapmıs bu konuda bence siz aldırış etmiyorsunuz desek daha doğru olur

Vallahi orasını bilemem de bende Ryzen 5 5600 RTX 3060 var ben o efektler de fightlarda gayet drop yiyorum ki forum da bir sürü kişi yorum yapmıs bu konuda bence siz aldırış etmiyorsunuz desek daha doğru olur

AMD özel olarak CS optimizasyonu için driver güncelledi NVIDIA bunu yaptımı bilmiyorum ondan da olabilir.

AMD özel olarak CS optimizasyonu için driver güncelledi NVIDIA bunu yaptımı bilmiyorum ondan da olabilir.
sorun kartlar da değil ki öyle bişey olsa her oyunda aynı şey olur cs2nin optimize edilmesi lazım zamanla düzelir daha yeni maçtan çıktım dediğim gibi ufak tefek laglanmalar oluyor oyun yeni sonuc olarak düzeltirler.

1280x960 ayarların hepsi Low NVIDIA ayarları tam performansa göre güç planım nihai performansta 100-150 alıyorum i313100F 4060OC ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…