ErdemAltınay Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 CS2'yi anlık olarak yükledim ama giriş yaparken out of range diye bir hata veriyor, ne yapsam çözülmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
CS2'yi anlık olarak yükledim ama giriş yaparken out of range diye bir hata veriyor, ne yapsam çözülmedi. Yardımcı olabilir misiniz?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.140 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Steam'den çıkış yapıp tekrar girmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS ErdemAltınay Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 yok, kaç kez denedim birşeye yaradıgı yok, herkes oyun dosyalarından pencereli ekranda başlatın demiş, oyunun dosyalarında cs go var Artı 0 Eksi
yok, kaç kez denedim birşeye yaradıgı yok, herkes oyun dosyalarından pencereli ekranda başlatın demiş, oyunun dosyalarında cs go var
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.140 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 ErdemAltınay dedi: Yok, kaç kez denedim bir şeye yaradıgı yok, herkes oyun dosyalarından pencereli ekranda başlatın demiş, oyunun dosyalarında CS:GO var Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrula ya da silip tekrar yükle. İndirirken bir hata olmuşa benziyor. Artı 0 Eksi
ErdemAltınay dedi: Yok, kaç kez denedim bir şeye yaradıgı yok, herkes oyun dosyalarından pencereli ekranda başlatın demiş, oyunun dosyalarında CS:GO var Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrula ya da silip tekrar yükle. İndirirken bir hata olmuşa benziyor.
KS KS ErdemAltınay Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 yok, 2 kere sildim yükledim değişen hiçbir şey yok Artı 0 Eksi
yasincelik609 Centipat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #6 Çözüm bulabildinmi Artı 0 Eksi