thanwrath Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 14 2 Kasım 2023 #1 Overclocked 75 Hz monitörüm var ama CS2 de 75 Hz i kullanamıyorum, başlıkta sorduğum gibi overclock desteği CS2 de kalktı mı?
Overclocked 75 Hz monitörüm var ama CS2 de 75 Hz i kullanamıyorum, başlıkta sorduğum gibi overclock desteği CS2 de kalktı mı?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 2 Kasım 2023 #2 Tam olarak nereden anlıyoruz bugün müsait olduğumda test etmeye çalışayım, 165Hz monitörü Overclock ile 170’e çıkartıyorum. Artı 0 Eksi
Tam olarak nereden anlıyoruz bugün müsait olduğumda test etmeye çalışayım, 165Hz monitörü Overclock ile 170’e çıkartıyorum.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #3 CRU gibi 3. parti bir yazılım ile mi overclock yaptınız? Artı 0 Eksi
Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #4 Uton dedi: Tam olarak nereden anlıyoruz bugün müsait olduğumda test etmeye çalışayım, 165Hz monitörü overclock ile 170'e çıkartıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet destekliyor dostum 165'ten 170e çektiğimde oyunun görüntü ayarlarında mevcuttu 170Hz. Artı 0 Eksi
Uton dedi: Tam olarak nereden anlıyoruz bugün müsait olduğumda test etmeye çalışayım, 165Hz monitörü overclock ile 170'e çıkartıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet destekliyor dostum 165'ten 170e çektiğimde oyunun görüntü ayarlarında mevcuttu 170Hz.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 2 Kasım 2023 #5 Geshtoppen dedi: Evet destekliyor dostum 165'ten 170e çektiğimde oyunun görüntü ayarlarında mevcuttu 170Hz. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben de baktım, evet destekliyormuş hocam teşekkür ediyorum. Konu sahibi hocam hangi program ile Overclock yapmış acaba. Artı 0 Eksi
Geshtoppen dedi: Evet destekliyor dostum 165'ten 170e çektiğimde oyunun görüntü ayarlarında mevcuttu 170Hz. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben de baktım, evet destekliyormuş hocam teşekkür ediyorum. Konu sahibi hocam hangi program ile Overclock yapmış acaba.
Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #6 Uton dedi: Şimdi ben de baktım, evet destekliyormuş hocam teşekkür ediyorum. Konu sahibi hocam hangi program ile overclock yapmış acaba. Genişletmek için tıkla... Rica ederim muhtemelen 3.parti overclock denedi galiba ben kendi monitor ayarından overclock açmıştım. Artı 0 Eksi
Uton dedi: Şimdi ben de baktım, evet destekliyormuş hocam teşekkür ediyorum. Konu sahibi hocam hangi program ile overclock yapmış acaba. Genişletmek için tıkla... Rica ederim muhtemelen 3.parti overclock denedi galiba ben kendi monitor ayarından overclock açmıştım.
KS KS thanwrath Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 14 2 Kasım 2023 #7 Adrastos dedi: CRU gibi 3. parti bir yazılım ile mi overclock yaptınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapmıştım. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: CRU gibi 3. parti bir yazılım ile mi overclock yaptınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapmıştım.