CS2 oynanılamaz halde lag sorunu

anldrumzz

Hectopat
Daha fazla  
Normalde hiçbir şekilde pingim yok fakat CS2 çıktığından beri lag var ve oynanılamaz halde ne yapmam gerek?

Normalde hiçbir şekilde pingim yok fakat CS2 çıktığından beri lag var ve oynanılamaz halde ne yapmam gerek?

Güncellemelerle düzelir aynı durum arkadaşım ve bende de oluyor. Zaten 27 dakikadır maç arıyoruz. Oyunda sorun olmasa bile maça girmiyor.

Oyunun hali berbat şu an. Laptop üzerinden oynuyorum. CS:GO'da da aşırı yüksek FPS alamıyordum ama burada sorun çok daha büyük. En düşük ayalarda bile input lag, FPS düşmesi vb. sorunlar var. Hemen hemen her ayarı denedim fakat bir çare bulamadım.

Bende bugün maçtayken anlık FPS drop oluştu sonrada oyun siyah ekranda kaldı Alt+Tab falan hiç işe yaramadı bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kaldım.

Bende bugün maçtayken anlık FPS düşmesi oluştu sonra da oyun siyah ekranda kaldı Alt+Tab falan hiç işe yaramadı bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kaldım.
Hocam bu sorun bende de oldu hemen hemen oyun esnasında donup kaldı ekran öyle donma düzelmedi hiç bekledim kaç dakika filan düzelmedi bende Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kaldım yanıt vermiyor olarak gözüküyordu bu sorun sizce oyunun optimizasyonu kötü olmasından mı kaynaklı hocam? Düzelir mi bu sorun.

Bunlar böyle giderse Valorant'ı gelemezler.

Sen yine görev yöneticisiyle kapatabilmişsin. Ben Ctrl+Alt+Delete yapıp görev yöneticisini açtığımda arkaplanda açık olduğu gözüküyordu ama ekrana gelmiyordu. İlerleyen güncellemelerle bu sorunlar çözülür diye düşünüyorum.

Gerçekten büyük bir lag sorunu var bilgisayarım oyunu kaldırıyor ancak pingim düşük de olsa oynanmayacak seviyede lag oluşuyor. Güncellemelerle mutlaka hallederler diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…