CS2 oynanılamaz halde lag sorunu

Gerçekten büyük bir lag sorunu var bilgisayarım oyunu kaldırıyor ancak pingim düşük de olsa oynanmayacak seviyede lag oluşuyor. Güncellemelerle mutlaka hallederler diye düşünüyorum.

Benim de bilgisayarım rahatça kaldırıyor ama şu an GTX 660 kullanan arkadaşımla aynı FPS civarında oynuyorum oyun aşırı dengesiz.

Aynı sorun bende de var o kadar leş ki... Oynayamıyorum artık. AMD Ryzen 5 var bir de şaka gibi.

Dün sırf bunun yüzünden kazandığımız oyunu verdik. Keşke çıkmasaydı CS2.

Bende zaten MSI afterburnerıda çalıştıramadım konsoldaki FPS kodunu gireyim dedim ekranın yarısını kaplıyor. Maç bulamayınca açtım CS 1.6'yı, attım 5-10 maç.

40 dakikadır maç bulmuyor ya sebebi nedir?

Rekabetçi arıyorsan daha fazla map ekle (bilmsen bile ekle 3-4 maç sonra düzelir) + ayarlardan oyun kısmında kabul edilebilir ping değerini 150 yap + seçkin yoksa seçkin alıp oynayın.

Son düzenleme:
Şu an CS2 de yapılacak tek şey botlar ile maç atmak. (bence )

Ping olayı bende de öyle. Oyunda gösterilenin sanki üç katı bir ping ile oynuyor gibiyim oyunu. Tahminim düşük seviye sistemlerde input lag aşırı yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…